Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κλειστά σχολεία Τετάρτη 10.01.2024 λόγω κακοκαιρίας-Λίστα με τις περιοχές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κλειστά σχολεία Τετάρτη 10.01.2024 λόγω κακοκαιρίας-Λίστα με τις περιοχές-Σε ποια σχολεία θα ξεκινήσει η λειτουργία τους με καθυστέρηση λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και χιονοπτώσεων.

Κλειστά σχολεία Τετάρτη 10.01.2024

Με την κακοκαιρία να εξελίσσεται και να πλήττει τη χώρα φέρνοντας χιονοπτώσεις και κρύο, αρκετές σχολικές μονάδες, με Αποφάσεις των Δημάρχων, δεν θα λειτουργήσουν και θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, ενώ σε κάποιες σχολικές μονάδες της χώρας θα ξεκινήσουν τα μαθήματα με καθυστέρηση.

Αναλυτικά οι περιοχές όπου θα έχουμε κλειστά σχολεία την Τετάρτη 10.01.2024.

Δήμος Φλώρινας

Κλειστά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή θα παραμείνουν, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, στο Δήμο Φλώρινας τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα ΚΔΑΠ, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά οι Παιδικοί Σταθμοί, σύμφωνα με Απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κου Βασιλείου Γιαννάκη.

Δήμος Λαρισαίων

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, το  Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας και τα ΚΔΑΠ – ΑΜΕΑ Δήμου Λαρισαίων αναστέλλουν τη λειτουργία τους έως και τις 11 Ιανουαρίου 2024, λόγω έκτακτης βλάβης στο σύστημα θέρμανσης.

Δήμος Σαμοθράκης

Εκτιμώντας ότι με τις συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες, τη χιονόπτωση και τη χαμηλή θερμοκρασία, θα υπάρχει ολισθηρότητα στο οδικό δίκτυο, αποφασίστηκε από τον Δήμαρχο Σαμοθράκης κο Αθανάσιο Βίτσα η μη λειτουργία των σχολείων για δύο ημέρες για λόγους ασφαλούς μετακίνησης των μαθητών.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

Και την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 θα παραμείνουν κλειστά το 2ο Νηπιαγωγείο και το 4ο Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας, κυρίως λόγω της καταστροφής των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και των ζημιών από τη θεομηνία.

Δήμος Χαλκιδέων

Λόγω προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτροδότησης για την υλοποίηση εργασιών από τη ΔΕΔΔΗΕ δεν θα λειτουργήσει αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, με Απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων κας Ελενης Βάκα, το Δημοτικό σχολείο Βαθέος Αυλίδας.

Σχολεία που θα λειτουργήσουν με λίγη καθυστέρηση

  • Μια ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Πρεσπών,   που επικρατούν στην περιοχή, ενώ ο Παιδικός Σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.
  • Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και για την ασφάλεια των μαθητών την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας, θα λειτουργήσουν στις 09:15. Η λήξη των μαθημάτων στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια, Εσπερινά ΕΠΑΛ θα γίνει στις 19:15. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
  • Λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, τα σχολεία στην Κοζάνη θα ξεκινήσουν στις 09:15, με τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς να λειτουργούν κανονικά

Δείτε επίσης

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση