Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κλειστά σχολεία Πέμπτη 26.01.2023 λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κλειστά σχολεία Πέμπτη 26.01.2023 λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων-Σε ποιες περιοχές έχει παρθεί απόφαση να μην ανοίξουν αύριο.

Κλειστά σχολεία Πέμπτη 26.01.2023

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων σημαντική επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα προβλέπεται από το απόγευμα της Τετάρτης 25.01 έως και την Παρασκευή 27.01.2023 με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και τις πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά.

Εξ αυτού του λόγου σε αρκετές περιοχές της χώρας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023.

Αναλυτικά

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Σταύρο Τραυλό στην Κεφαλλονιά και στην Ιθάκη θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία αύριο Πέμπτη 26.01.2023, εξαιτίας των αναμενόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, λόγο καιρικών φαινομένων, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομου Κεφαλληνιας και Ιθακης θα μείνουν κλειστά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλό

Δήμος Ζακύνθου

Υπενθυμίζουμε πως απόφαση να μείνουν κλειστά, αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, τα σχολεία και στη Ζάκυνθο πήρε ο Δήμαρχος κος Νικήτας Αρετάκης, ύστερα από τα αναμενόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία πρόκειται να εκδηλωθούν από το βράδυ της Τετάρτης 25 έως και αύριο Πέμπτη 26.01 – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δήμος Ναυπλιέων – Δήμος Επιδαύρου – Ερμιόνη – Σύμη

Κλειστοί επίσης θα παραμείνουν και οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί, καθώς και τα Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια του Δήμου Ναυπλιέων, όπως και τα σχολεία και στον Δήμο Επιδαύρου και στην Ερμιόνη και στη Σύμη.

Δείτε την ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων

“Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που εκδόθηκε για την περιοχή μας αλλά και το μήνυμα από το 112 , με το οποίο προειδοποιούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω ισχυρών καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 26ης Ιανουαρίου, με απόφαση του Δημάρχου Ναυπλιέων, οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων (Παιδικοί Σταθμοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια) δεν θα λειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023”.

Δήμος Άργους Μυκηνών 

Επίσης ο Δημάρχος Άργους Μυκηνών κος Δημήτρης Καμπόσος, αποφάσισε για αύριο Πέμπτη, όλοι οι Δημοτικοί, Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαιδευσης και τα ΚΔΑΠ να παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Ερμιονίδας

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κος Ιωάννης Γεωργόπουλος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023, τα σχολεία όλων των Βαθμίδων Εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ερμιονίδας, θα μείνουν κλειστά, λόγω των αναμενόμενων επικίνδυνων και ισχυρών καιρικών φαινομένων σύμφωνα με την ειδοποίηση από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του «112». 

Δήμος Επιδαύρου

Κλειστά αναμένεται να παραμείνουν και τα σχολεία στο Δήμο Επιδαύρου. Αναμένεται η σχετική απόφαση του Δημάρχου.

Δήμος Πρεσπών

Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν δύο ώρες αργότερα, στις 10:00 π.μ, ενώ ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Δείτε επίσης

Εγκύκλιος Τριών Ιεραρχών 2022-23: Τι προβλέπεται για την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού 

Υποψήφιοι διευθυντές σχολικών μονάδων: Τελικοί πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων 

Προκήρυξη Στρατιωτικών Σχολών 2023-24 για τις Πανελλαδικές 2023-Προθεσμίες υποβολής αίτησης 

18η τροποποίηση απόφασης συνάφειας Μεταπτυχιακών με την ΕΑΕ και τη Σχολική Ψυχολογία | ΦΕΚ 

 Επιμόρφωση-μαθητεία: Εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών-4ος Κύκλος Β’ Επιμορφωτικής Φάσης

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας και Εκπαίδευσης: “Η Μικρασιατική Καταστροφή και η Διδακτική Προσέγγιση της στο Σύγχρονο Σχολείο” 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση