Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κλειστά σχολεία στην Αττική και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κλειστά σχολεία στην Αττική και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γ. Πατούλη-Κλειστά θα είναι επίσης τα Νηπιαγωγεία και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Κλειστά σχολεία στην Αττική

Κλειστές θα παραμείνουν και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής, μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γ. Πατούλη.

Σύμφωνα με την απόφαση του κου Πατούλη στόχος του κλεισίματος των σχολείων για μια ακόμη ημέρα, εξαιτίας των επιπτώσεων της κακοκαιρίας “Ελπίς”, είναι η πρόληψη ατυχημάτων και η καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών και ελήφθησαν υπόψη οι συστάσεις και εισηγήσεις των οικείων Δήμων.

Κλειστά θα είναι επίσης τα Νηπιαγωγεία και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί, σύμφωνα με την Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Δείτε

Κακοκαιρία-Περιφέρειες Αττικής και Κρήτης: Τι θα ισχύσει Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28.01 για σχολεία-δημόσιο και ιδ. τομέα 

Τηλεκπαίδευση-κλειστά σχολεία: Ανακοινώσεις Υπουργείων Παιδείας και Κλιματικής Αλλαγής 

Δείτε ολόκληρη την Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη κλειστά θα παραμείνουν και αύριο 27 Ιανουαρίου τα σχολεία της Αττικής

Με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την καλύτερη προάσπιση της ασφάλειας των παιδιών, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και κατόπιν σχετικών συστάσεων και εισηγήσεων των οικείων Δήμων, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο 27 Ιανουαρίου τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κλειστά θα είναι επίσης τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Δείτε επίσης
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση