Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Αλμωπίας την Τρίτη 24.01.2023 εξαιτίας ακραίων καιρικών συνθηκών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Κλειστά σχολεία στο Δήμο Αλμωπίας την Τρίτη 24.01.2023 εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή – Ανακοίνωση του Δημάρχου Αλμωπίας κου Χρήστου Μπάτση.
Κλειστά σχολεία στο Δήμο Αλμωπίας
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Αλμωπίας κου Χρήστου Μπάτση όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜεΑ του Δήμου Αλμωπίας, θα παραμείνουν κλειστές αύριο Τρίτη 24/01/2023, εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Συγκεκριμένα κεντρικοί δρόμοι στην Αριδαία της Πέλλας μετά την καταιγίδα που ξέσπασε μετατράπηκαν σε ποτάμια  σήμερα το απόγευμα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023.
Ο Δήμος επιπροσθέτως ενημερώνει ότι βρίσκεται σε επιφυλακή ενόψει της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένεται επιδείνωση του καιρού, από σήμερα 23-01-2023, έως την Τρίτη 24-01-2023, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Εξ αυτού του λόγου παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.
Τα τηλέφωνα όπου οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είναι τα εξής:
Δήμος Αλμωπίας: 2384023215, 6974625062, 6944838599, Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας: 2384021111, Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας: 2384025422.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται πάρα πολλές κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία μεταβαίνει από το ένα περιστατικό στο άλλο, για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και ισόγεια καταστήματα στην Αριδαία, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας. Μάλιστα η οι οδοί Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικάνδρου σκεπάστηκαν από τα νερά, καθιστώντας επικίνδυνη οποιαδήποτε διέλευση από οχήματα και πεζούς.
Κλειστά σχολεία στο Δήμο Αλμωπίας – Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου 
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Αριδαία  23/01/2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜεΑ του Δήμου Αλμωπίας, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 24/01/2023.
Δήμαρχος Αλμωπίας
Χρήστος Μπάτσης   
Δείτε επίσης

Αξιολόγηση εκπαιδευτικών-επιμόρφωση στελεχών: Διευθυντών και επιλεγέντων Συμβούλων Εκπαίδευσης 

Νέο μισθολόγιο δημοσίων υπαλλήλων από 01.01.2024 προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης 

Μισθολογικές διεκδικήσεις εκπαιδευτικών: Τι απάντησε το Υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή 

Πρωθυπουργός-Αξιολόγηση: “Είναι κάτι που οφείλαμε πρώτα και πάνω από όλα στα παιδιά μας” 

Κεραμέως για αξιολόγηση εκπ/κών: Επιμόρφωση Συμβούλων από εβδομάδα και μετά άνοιγμα πλατφόρμας-Τι είπε για πιθανές αντιδράσεις

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση