Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κόπτσης-Ολοκλήρωση διορισμών τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου-30.08 οι αναπληρωτές στα σχολεία-Βάσεις έως 20.07

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κόπτσης-Ολοκλήρωση διορισμών τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου-Στις 30 Αυγούστου οι αναπληρωτές στα σχολεία-Βάσεις Πανελλαδικών έως 20 Ιουλίου-Τι είπε στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ.

Κόπτσης-Ολοκλήρωση διορισμών

“Τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου θα έχει περατωθεί η διαδικασία των νέων 8.586 μόνιμων διορισμών, εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, ώστε μαζί με τις προσλήψεις αναπληρωτών, 30 Αυγούστου να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23″

Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Αλέξανδρος Κόπτσης κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ1.

Κόπτσης-Ολοκλήρωση διορισμών

Η κατανομή των 8.586 νέων μόνιμων διορισμών ανά ειδικότητες και κλάδους, όπως ανέφερε ο κος Κόπτσης, δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί και βρίσκονται εν εξελίξει σχετικές διεργασίες στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Επίσης ο Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ τόνισε πως οι νέοι 8.586 διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ πραγματοποιούνται σε συνέχεια των 16.200 μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι μετά από 12 χρόνια.

Βάσεις-αποτελέσματα Πανελλαδικών 2022

Για τις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 τόνισε ότι όλα πήγαν καλά και καταβάλλεται προσπάθεια οι βάσεις να ανακοινωθούν πριν τις 20 Ιουλίου 2022 και τα αποτελέσματα πριν το δεκαπενταύγουστο.

Ο Ιρανός αριστούχος μαθητής Κύρος

Αναφορικά με τον νεαρό Ιρανό Κούρο Ντουρμοχαμαντί Μπαγκί – Κύρος στα ελληνικά – μαθητή του Πρότυπου Λυκείου Μυτιλήνης, ο οποίος έφθασε πριν τρία χρόνια στο νησί μέσα σε μια βάρκα με τους γονείς του, και κατάφερε να αριστεύσει στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 συγκεντρώνοντας μέσο όρο 18.25, ο κος Κόπτσης τόνισε πως το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα αγκάλιασε αυτά τα παιδιά με αποτέλεσμα την επιτυχία του Κύρου.

Δείτε επίσης

Ανακοίνωση μόνιμων διορισμών από το Υπουργείο Παιδείας: 8.586 σύνολο 

Πρόεδρος ΑΣΕΠ για πίνακες ειδικής αγωγής: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μη φτάσουμε στο τέλος Αυγούστου 

Κεραμέως-νέα σχολική χρονιά: Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι 

Κεραμέως-γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Εξετάζεται για προσεχείς προσλήψεις και διορισμούς 

Βουλή-Διατάξεις: Αύξηση ποσού για πρόσληψη αναπληρωτών-επιμίσθιο Συντον. εξωτερικού-εκλογές πρυτανικών αρχών 

Ερώτηση στη Βουλή για νέους πίνακες Γενικής Αγωγής, προς την Υπουργό Παιδείας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση