Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κόπτσης-άνοιγμα πινάκων ειδικής: Ανακοινώσεις από την Υπουργό ίσως και μέσα στον μήνα | video

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κόπτσης-άνοιγμα πινάκων ειδικής: Ανακοινώσεις από την Υπουργό Παιδείας ίσως και μέσα στον μήνα-Μόλις πάρουμε τη διαβεβαίωση από το ΑΣΕΠ-Τι είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ellada FM. 

Κόπτσης-άνοιγμα πινάκων ειδικής

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Αλέξανδρος Κόπτσης  μιλώντας στον Ellada FM ανέφερε ότι ίσως και μέσα στο μήνα Φεβρουάριο θα κάνει ανακοινώσεις η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως για το άνοιγμα των πινάκων Ειδικής Αγωγής.

Συγκεκριμένα

σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου ανέφερε  πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από την Υπουργό Παιδείας μόλις πάρουμε τη διαβεβαίωση από το ΑΣΕΠ και αυτό είναι θέμα ημερών.

Σε πρόσθετη ερώτηση

του δημοσιογράφου αν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν ανακοινώσεις και μέσα στον τρέχοντα μήνα Φεβρουάριο η απάντηση του Γ.Γ ΥΠΑΙΘ κου Α. Κόπτση ήταν θετική.

Ο κος Κόπτσης εκτός από το άνοιγμα των πινάκων ειδικής αγωγής αναφέρθηκε και στις φετινές προσλήψεις αναπληρωτών, οι οποίες κατά τον Γενικό Γραμματέα έγιναν στην ώρα τους και πλησιάζουν τις 50.000.

Δείτε το σχετικό video

Υπενθυμίζουμε πως

οι Αξιολογικοί Πίνακες της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης έχουν ισχύ έως τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους.

Αυτό προβλέπει

η παράγραφος δ’  του άρθρου 64 του ν. 4692/2020, με την οποία καταργήθηκε η περίπτωση γ΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 66 του ν. 4589/2019.

Ετσι οι Αξιολογικοί Πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), ισχύουν έως τη λήξη του 2ου σχολικού έτους που έπεται του σχολικού έτους που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ.

Δείτε σχετικά
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση