Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κορονοϊός-άνθρωποι με πρόβλημα όρασης: Μην πλησιάζετε σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων | video

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κορονοϊός-άνθρωποι με πρόβλημα όρασης: Μην πλησιάζετε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων για να ρωτήσετε αν τυχόν χρειάζονται κάποια βοήθεια ή πληροφορία.

Κορονοϊός-άνθρωποι με πρόβλημα όρασης

Εκκληση να μην πλησιάζουν οι πολίτες σε απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων ανθρώπους με πρόβλημα όρασης για να τους ρωτήσουν αν τυχόν χρειάζονται κάποια βοήθεια ή πληροφορία, κοινοποίησε ο κος Παναγιώτης Αλεξανδράκης, Συντονιστής του Επιστημονικού Φόρουμ “Στο Επίκεντρο ο Ανθρωπος”.

Ο κος Αλεξανδράκης επισημαίνει πως ο σωστός τρόπος να μας προσφέρει κανείς τη βοήθειά του ειδικά τώρα με την απειλή επιμόλυνσης από τον κορονοϊό, είναι να σταθεί σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων μακριά και να ρωτήσει αν τυχόν χρειάζεται κάποια βοήθεια ή πληροφορία., ο άνθρωπος με πρόβλημα όρασης.

Δείτε την επισήμανση του κου Αλεξανδράκη

Απευθύνετε το λόγο σε έναν τυφλό από απόσταση ασφαλείας δύο τουλάχιστον μέτρων
Οι άνθρωποι με πρόβλημα όρασης αντιμετωπίζουμε μεγάλη δυσκολία στην κίνηση μας στην πόλη αυτή την περίοδο, στις μέρες του κορονοϊού, αγωνιώντας για την απόσταση ασφαλείας που πρέπει να έχουμε από τους πεζούς γύρω μας.
Εσείς από ενδιαφέρον και διάθεση προσφοράς μας πλησιάζετε και μας αρπάζετε από το χέρι πριν μας ρωτήστε αν θέλουμε τη βοήθειά σας.
Όχι! Όχι! Παρακαλούμε μην το κάνετε! Ειδικά αυτή την στιγμή σεβαστείτε την αγωνία μας και την υγεία μας!
Ο σωστός τρόπος να μας προσφέρετε τη βοήθειά σας πάντα αλλά ειδικά τώρα με την απειλή επιμόλυνσης από τον κορονοϊό, είναι να σταθείτε σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων μακριά και να μας ρωτήσετε αν τυχόν χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια ή πληροφορία.
Παρακαλώ μην μας πλησιάζετε κάτω από το όριο ασφαλείας!
Παρακαλώ κοινοποιήστε το στους φίλους σας και καλέστε φιλικούς ιστοτόπους να το δημοσιεύσουν για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.
Παναγιώτης Αλεξανδράκης
Συντονιστής του Επιστημονικού Φόρουμ “Στο Επίκεντρο ο Ανθρωπος”.

Δείτε το σχετικό video

Απευθύνεται το λόγο σε έναν τυφλό από απόσταση ασφαλείας δύο τουλάχιστον μέτρων

Οι άνθρωποι με πρόβλημα όρασης αντιμετωπίζουμε μεγάλη δυσκολία στην κίνηση μας στην πόλη αυτή την περίοδο, στις μέρες του κορονοϊού, αγωνιώντας για την απόσταση ασφαλείας που πρέπει να έχουμε από τους πεζούς γύρω μας. Εσείς από ενδιαφέρον και διάθεση προσφοράς μας πλησιάζετε και μας αρπάζετε από το χέρι πριν μας ρωτήστε αν θέλουμε τη βοήθειά σας. Όχι! Όχι! Παρακαλούμε μην το κάνετε! Ειδικά αυτή την στιγμή σεβαστείτε την αγωνία μας και την υγεία μας! Ο σωστός τρόπος να μας προσφέρετε τη βοήθειά σας πάντα αλλά ειδικά τώρα με την απειλή επιμόλυνσης από τον κορονοϊό, είναι να σταθείτε σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων μακριά και να μας ρωτήσετε αν τυχόν χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια ή πληροφορία. Παρακαλώ μην μας πλησιάζετε κάτω από το όριο ασφαλείας! Παρακαλώ κοινοποιήστε το στους φίλους σας και καλέστε φιλικούς ιστοτόπους να το δημοσιεύσουν για να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Gepostet von Τάκης Αλεξανδράκης am Dienstag, 31. März 2020

 Δείτε ακόμη

Ενημέρωση για κορονοϊό 31 Μαρτίου: Σε 5 Δήμους επιπλέον μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας
Νέα μέτρα-κορονοϊός: Κατάθεση δικαιολογητικών σε ΑΣΕΠ-Φορείς | Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου
Ενημέρωση Στέλιου Πέτσα: Τι είπε για μείωση μισθών στο δημόσιο, Πανελλαδικές
Παράταση απαγόρευσης λειτουργίας επιχειρήσεων έως 11 Απριλίου 2020 | ΦΕΚ
Νέες εξαιρέσεις περιορισμού κυκλοφορίας: Συμπλήρωση απόφασης | ΦΕΚ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση