Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Κυκλοφορία νέου τεύχους του ηλεκτρονικού Περιοδικού Επιστήμης & Τεχνολογίας e-JST

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κυκλοφορία νέου τεύχους: Στο e-JST δημοσιεύονται, κατά κύριο λόγο, επιστημονικά άρθρα και εργασίες που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών πεδίων.

Κυκλοφορία νέου τεύχους

Κυκλοφόρησε το καινούργιο τεύχος του ηλεκτρονικού Περιοδικού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής e-JST (e-Journal of Science & Technology). Επισημαίνεται ότι για το τρέχον έτος, έχουν δημοσιευθεί ήδη δύο τεύχη στο εν λόγω Περιοδικό. Στο e-JST δημοσιεύονται, κατά κύριο λόγο, επιστημονικά άρθρα και εργασίες που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών πεδίων.

Το συγκεκριμένο τεύχος (τεύχος: 2, τόμος: 15, έτος: 2020) περιλαμβάνει συνολικά πέντε άρθρα, από καθηγητές και καθηγήτριες, μέλη εκπαιδευτικού διδακτικού προσωπικού και φοιτητές/τριες Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας.

Άρθρα

Ακολουθούν επιγραμματικά οι συγγραφείς και η ονομασία κάθε άρθρου. Στο τέλος παρατίθεται η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο τεύχος με τα κάτωθι επιστημονικά άρθρα σε μορφή pdf.

  • Mirofora Pilakouta and John Sinatkas

«Surveying undergraduate Greek student’s knowledge on some issues of radiations and nuclear energy»

  • Aleruchi Owhonka and Obire, Omokaro

«Quality characteristics of soils in the vicinity of an oilfield wastewater discharge pond»

  • Σπυρίδων Μπουρίκος

«Δια Βίου Εκπαίδευση Ενηλίκων και σύγχρονες ικανότητες στην αγορά εργασίας: Η περίπτωση της Ελλάδας»

  • Αντώνιος Μανιάτης

«Δίκαιο της Μόδας με έμφαση στα γυαλιά»

  • Τιμόθεος Ρέκκας

«Δημόσιες πολιτικές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας: Η περίπτωση του προγράμματος κρατικών ενισχύσεων “Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων ΙΙ”»

Βρείτε εδώ το νέο τεύχος του e-Περιοδικού Επιστήμης & Τεχνολογίας.

Δείτε επίσης

Πρόσκληση σε νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού για απόκτηση ακαδημαϊκής εμπειρίας: Από το ΠΑΔΑ 

Δύο νέες θέσεις μελών ΔΕΠ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση