Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Λήξη υπηρεσίας συνεργατών, μετακλητών, αποσπασμένων, στα ιδιαίτερα γραφεία Κεραμέως-Μακρή-Συρίγου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λήξη υπηρεσίας συνεργατών, μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων στα Ιδιαίτερα Γραφεία Κεραμέως-Μακρή-Συρίγου – Διαπιστωτικές Πράξεις.

Λήξη υπηρεσίας

Με 3 Διαπιστωτικές Πράξεις του υπηρεσιακού Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Χρήστου Κίττα λύεται αυτοδίκαια η υπηρεσία συνεργατών, μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων στο Ιδιαίτερο Γραφείο της τέως Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, της τέως Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ζέττας Μακρή και του τέως Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κου Αγγελου Συρίγου.

Αναλυτικά οι 3 Διαπιστωτικές Πράξεις

Α. Διαπιστωτική Πράξη αυτοδίκαιης λήξης υπηρεσίας συνεργατών, μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων στο Ιδιαίτερο Γραφείο της τέως Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως και δημοσιογράφων στο Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Διαπιστώνεται από τις 26.05.2023, ημερομηνία δημοσίευσης της αποδοχής παραίτησης της τέως Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως η αυτοδίκαιη λήξη υπηρεσίας των παρακάτω υπαλλήλων στο Ιδιαίτερο Γραφείο της τέως Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως ακολούθως:

Δείτε σε μορφή pdf τη Διαπιστωτική Πράξη εδώ

Β. Διαπιστωτική Πράξη αυτοδίκαιης λήξης υπηρεσίας συνεργατών, μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων στο Ιδιαίτερο Γραφείο της τέως Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζωής Μακρή.

Διαπιστώνεται από τις 26.05.2023, ημερομηνία δημοσίευσης της αποδοχής παραίτησης της τέως Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζωής Μακρή η αυτοδίκαιη λήξη υπηρεσίας των παρακάτω υπαλλήλων στο Ιδιαίτερο Γραφείο της τέως Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως ακολούθως:

Δείτε σε μορφή pdf τη Διαπιστωτική Πράξη εδώ

Γ. Διαπιστωτική Πράξη αυτοδίκαιης λήξης υπηρεσίας συνεργατών, μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων στο Ιδιαίτερο Γραφείο του τέως Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ευάγγελου Συρίγου.

Διαπιστώνεται από τις 26.05.2023, ημερομηνία δημοσίευσης της αποδοχής παραίτησης του τέως Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ευάγγελου Συρίγου η αυτοδίκαιη λήξη υπηρεσίας των παρακάτω υπαλλήλων στο Ιδιαίτερο Γραφείο του τέως Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, ως ακολούθως:

Δείτε σε μορφή pdf τη Διαπιστωτική Πράξη εδώ

Δείτε επίσης

Εγκύκλιος Παράλληλης Στήριξης 2023-24: Εκπαιδευτικοί-ΕΒΠ-Σχολ. Νοσηλευτές-Η διαδικασία και οι προθεσμίες 

Νέα εγκύκλιος αναστολής προσλήψεων και υπηρ. μεταβολών-ανάκλησης αδειών και αδειών εκλογών 25ης.06.2023 

 Υποψήφιοι βουλευτές-εκπαιδευτικοί: Τι ισχύει για την παραίτηση και την επάνοδο στην υπηρεσία

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση