Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μαζί για την Εκπαίδευση: Πρόσκληση στα μέλη του Ανοικτού Μητρώου Εκπαιδευτικών του ΙΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μαζί για την Εκπαίδευση: Πρόσκληση στα μέλη του Ανοικτού Μητρώου Εκπαιδευτικών του ΙΕΠ – Ενταξη σε ομάδες εργασίας για την κριτική μελέτη, την αξιολόγηση και την επικαιροποίηση του εκπαιδευτικού υλικού των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων – Δήλωση συμμετοχών από 20.02 και ώρα 13:00 έως 29.02.2024 και ώρα 13:00.

Μαζί για την Εκπαίδευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) δια του Προέδρου κου Σπυρίδωνα Δουκάκη προσκαλεί τα μέλη του Ανοικτού Μητρώου Εκπαιδευτικών να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία «Μαζί για την Εκπαίδευση» με επίκεντρο τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

Η Πρόσκληση έχει να κάνει με την ένταξη σε ομάδες εργασίας ενασχόληση των οποίων θα είναι η κριτική μελέτη, η αξιολόγηση και η επικαιροποίηση του εκπαιδευτικού υλικού των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων.

Δήλωση συμμετοχών στο Μητρώο του ΙΕΠ https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/ από 20/02/2024 και ώρα 13:00 έως 29/02/2024 και ώρα 13:00.

Ακολουθεί η Πρόσκληση

Πρόσκληση «Μαζί για την Εκπαίδευση»

Πρόσκληση

Αγαπητά μέλη του Ανοικτού Μητρώου Εκπαιδευτικών,

το Διοικητικό Συμβούλιο σάς προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία «Μαζί για την Εκπαίδευση» με επίκεντρο τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

Πιο συγκεκριμένα, καλούμε αποκλειστικά τα εγγεγραμμένα μέλη του Ανοικτού Μητρώου Εκπαιδευτικών να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να ενταχθούν σε ομάδες εργασίας που θα ασχοληθούν με την κριτική μελέτη, την αξιολόγηση και την επικαιροποίηση του εκπαιδευτικού υλικού των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων. Ο πλούτος των γνώσεών σας και η εμπειρία σας θα μας δώσουν τη δυνατότητα να επιστρέψουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα και την κοινωνία ένα συλλογικό έργο που προέρχεται από την εκπαιδευτική κοινότητα και επιχειρεί να συνδράμει σε μια ακόμα υψηλότερη ποιοτικά εκπαίδευση για τα παιδιά μας.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο Μητρώο του ΙΕΠ https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/ από 20/02/2024 και ώρα 13:00 έως 29/02/2024 και ώρα 13:00.

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

η δράση «Μαζί για την Εκπαίδευση» είναι μια πρωτοβουλία που έρχεται να αναδείξει τη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας. Η υποστήριξη της πρωτοβουλίας και η προθυμία σας να συνεισφέρετε αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις αυτής της δράσης. Συνεχίζουμε μαζί για το μέλλον της εκπαίδευσης.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Επίκουρος Καθηγητής Σπυρίδων Δουκάκης

Δείτε επίσης

Εθνικό Πλαίσιο Επαγγελματικής Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών σχεδιάζει να δημιουργήσει το Υπουργείο Παιδείας 

Προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών 2024: Τι περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας 

Τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση: Τι ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση