Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μαζική αποστολή βαθμών στους κηδεμόνες των μαθητών/τριών | Εγγραφο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μαζική αποστολή βαθμών στους κηδεμόνες των μαθητών/τριών: Ενημέρωση για τη δυνατότητα του ΠΣ myschool από την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη.

Μαζική αποστολή βαθμών

Εγκύκλιο με αρ. πρωτ.: Φ1/72380/Δ2/12/06/2020 με θέμα “Ενημέρωση για Δυνατότητα Μαζικής Αποστολής Βαθμολογίας μέσω του ΠΣ myschool” απέστειλε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ), στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) και στις σχολικές μονάδες Δ.Ε. (μέσω των οικείων Δ/νσεων).

Με το έγγραφο η Υφυπουργός Παιδείας ενημερώνει πως πλέον το ΠΣ myschool διαθέτει λειτουργικότητα αυτοματοποιημένης μαζικής αποστολής βαθμών στους κηδεμόνες των μαθητών/τριών, μέσω συγκεκριμένης διαδρομής του μενού επιλογών.

Δείτε αναλυτικά την Εγκύκλιο
ΘΕΜΑ: “Ενημέρωση για Δυνατότητα Μαζικής Αποστολής Βαθμολογίας μέσω του ΠΣ myschool”

Σε συνέχεια της αριθμ. Φ1/52512/Δ2/7-5-2020 εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα «Ενεργοποίηση Λειτουργικότητας Αποστολής Βαθμολογίας μέσω του ΠΣ myschool», σας ενημερώνουμε πως πλέον το ΠΣ myschool διαθέτει λειτουργικότητα αυτοματοποιημένης μαζικής αποστολής βαθμών στους κηδεμόνες των μαθητών/τριών, μέσω της διαδρομής του μενού επιλογών

“MΑΘΗΤΕΣ  – Βαθμολογίες – Μαζική Βαθμολογική Ενημέρωση Κηδεμόνων μέσω e-mail”.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς σας.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Δείτε το έγγραφο σε μορφή pdf

__________________

Δείτε την εγκύκλιο -07.05.2020- με θέμα “Ενεργοποίηση Λειτουργικότητας Αποστολής Βαθμολογίας μέσω του ΠΣ myschool”
Σας ενημερώνουμε ότι, λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού COVID-19, στο Π.Σ. του myschool έχει ήδη υλοποιηθεί λειτουργικότητα που επιτρέπει τη δημιουργία ενός αρχείου excel με όλα τα στοιχεία που χρειάζονται οι εκπαιδευτικοί για την δημιουργία ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail), ώστε να σταλεί η βαθμολογία όλων των μαθητών/τριών στους κηδεμόνες τους ηλεκτρονικά χωρίς την ανάγκη φυσικής παρουσίας τους στις σχολικές μονάδες.
Αναλυτικά εδώ

Δείτε επίσης

Λήξη μαθημάτων 2019-20: Παρασκευή 12 Ιουνίου | ΦΕΚ
Αναβάθμιση του σχολείου και άλλες διατάξεις: Δημοσιεύθηκε το Ψηφισθέν νομοσχέδιο
Τελετές αποφοίτησης σχολικών μονάδων: Επιτρέπονται σε ανοικτό χώρο | ΦΕΚ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση