Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία: Εκδήλωση-συζήτηση την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία: Εκδήλωση-συζήτηση την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 της Γραμματείας Ατόμων με Αναπηρία και της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Ν.Δ.

Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 η Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο: “Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία“.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου και χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. κος Παύλος Μαρινάκης.

Ακολουθεί η Πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σας προσκαλούν σε εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο:

“Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου

Συμμετέχουν:

Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή

Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Πλησιέστερη στάση μετρό: Αγία Μαρίνα

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας της Π.Ε. της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης

Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία

Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων

________________________

Εκοψε την πίτα της η Γραμματεία ΑμεΑ ΝΔ

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 η Γραμματεία ΑμεΑ ΝΔ έκοψε την πίτα της και για πρώτη φορά οι θεσμικοί φορείς του οργανωμένου αναπηρικού κινήματος βρέθηκαν στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, γεγονός που δείχνει την ικανοποίησή τους για το κυβερνητικό έργο, αλλά και την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο αρμόδιος Γραμματέας της ΝΔ κος Κώστας Λολίτσας, συνεχίζοντας το έργο του κου Γιώργου Σταμάτη, τον οποίον διαδέχτηκε.

Ο Γραμματέας ΑμεΑ της ΝΔ Κώστας Λολίτσας δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος διότι για πρώτη φορά οι θεσμικοί φορείς του οργανωμένου αναπηρικού κινήματος βρέθηκαν όλοι μαζί στη Νέα Δημοκρατία “και αυτό οφείλεται στη συνέπεια, τη σοβαρότητα και την ενσυναίσθηση με την οποία η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αντιμετωπίζει τους συμπολίτες μας με αναπηρία”.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Δείτε επίσης

Δράσεις εκπαιδευτικής Σεισμολογίας στο Σχολικό Εργαστήριο: Διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Σεμινάρια 

Σεμινάριο ΙΕΠ: Εκπαίδευση για την ιδιότητα του Παγκόσμιου Πολίτη-Εγγραφές από 21.02 έως 7 Μαρτίου 2023

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση