Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία: Εκδήλωση Γραμματείας ΑμεΑ και Γραμματείας Οικ/κής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Ν.Δ.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία: Εκδήλωση-συζήτηση της Γραμματείας ΑμεΑ και Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) – Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00.

Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία

Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα “Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία” διοργανώνει η Γραμματεία ΑμεΑ και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.), την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά Γραφεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (Πειραιώς 62, Μοσχάτο).

Ακολουθεί η Πρόσκληση της Γραμματείας Ατόμων με Αναπηρία και της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Γραμματεία ΑμεΑ και η Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων σας προσκαλούν σε εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο:

“Μεγαλώνοντας παιδιά με Αναπηρία”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του ισόγειου, στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος (Πειραιώς 62, Μοσχάτο).

Ώρα προσέλευσης: 17:30

Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία

Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων

Δείτε επίσης

Κυριάκος Μητσοτάκης για επιστροφή δώρων-αξιολόγηση-ελληνική Pisa-τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση 

Μητσοτάκης-Πρόγραμμα παιδείας: Αύξηση μισθών εκπ/κών-4000 με 5000 διορισμοί το χρόνο και άλλες 11 εξαγγελίες 

Εξετάσεις ελληνικής Pisa: Συμμετείχε το 96,5% των επιλεγμένων σχολικών μονάδων σύμφωνα με το ΥΠΑΙΘ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση