Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μειωμένα εισιτήρια μόνιμα και καθολικά: Διεκδίκηση ΠΑΣΑΔ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μειωμένα εισιτήρια μόνιμα και καθολικά: Διεκδίκηση Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) –  Κάρτα Αναπληρωτή Εκπαιδευτικού.

Μειωμένα εισιτήρια

Μειωμένα εισιτήρια μόνιμα και καθολικά παντού, διεκδικεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ), σύμφωνα με σημερινή Ανακοίνωσή του, με την οποία ενημερώνει πως εντάσσει στο διεκδικητικό του πλαίσιο την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ από το ΥΠΑΙΘ.

Η Ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ

 Τι θα γίνει με τα μειωμένα εισιτήρια στην ακτοπλοΐα

Συνάδελφοι έχουμε ενημερώσει τα συναρμόδια υπουργεία για το θέμα της μετακίνησης των αναπληρωτών και για το αίτημά μας να ισχύουν τα μειωμένα εισιτήρια όχι μόνο στην ακτοπλοΐα κι όχι μόνο στις προσλήψεις του Σεπτέμβρη αλλά μόνιμα και καθολικά ΠΑΝΤΟΥ, με την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ από το ΥΠΑΙΘ που θα ισχύει μέχρι τη διάρκεια της λήξης της σύμβασής μας.

Αίτημα το οποίο μπαίνει στο διεκδικητικό μας πλαίσιο με την καταθεση ολοκληρωμένης πρότασης στο Υπουργείο από τη μεριά του ΠΑΣΑΔ εντός των επόμενων ημερών.

Για τη μετακίνηση προς τα νησιά τώρα στις προσλήψεις της Α’ φάσης, αναμένουμε τις οριστικές αποφάσεις κι ανακοινώσεις την ερχόμενη Τετάρτη.

ΠΑΣΑΔ

 _________________________________

Δείτε επίσης

Διαδικασίες πρόσληψης

Εγγραφο απέστειλε στην Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη ο ΠΑΣΑΔ, αναφορικά με την απλοποίηση διαδικασιών πρόσληψης αναπληρωτών.

Σε Ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ):

Στο έγγραφο μεταξύ άλλων αναφέρει ο ΠΑΣΑΔ:

“Για το λόγο αυτό προτείνουμε, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης που προσλαμβάνει τον αναπληρωτή, να μπορεί να αξιοποιεί τον ΟΠΣΥΔ για την έκδοση της Βεβαίωσης Προϋπηρεσίας αντί να ακολουθεί τη χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία της αναζήτησης των πρωτότυπες Βεβαιώσεων Προϋπηρεσίας από κάθε Διεύθυνση που έχει υπηρετήσει ο αναπληρωτής.

Επίσης, για αρτιότερη ενημέρωση, προτείνουμε την ανάρτηση των Βεβαιώσεων Προϋπηρεσίας στο ΟΠΣΥΔ, από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης”.

Δείτε αναλυτικά την πρόταση του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας: Απλοποίηση διαδικασιών πρόσληψης αναπληρωτών

 _________________________________

Δείτε τον αριθμό σειράς του τελευταίου αναπληρωτή που τοποθετήθηκε σε κάθε νομό :

  • Σειρά τελευταίου αναπληρωτή: Γενική – ΖΕΠ | Πίνακας

  • Νηπιαγωγοί Γενικής: Πίνακας με τη σειρά του τελευταίου αναπληρωτή

  •  Αριθμός σειράς τελευταίου αναπληρωτή ΠΕ70 και ΠΕ71 ΕΑΕ | Πίνακας

  • Τελευταίος αναπληρωτής ΠΕ61 και ΠΕ60 ΕΑΕ | Πίνακας

 _________________________________

Δείτε ακόμη

Περιοχές πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Παράταση ισχύος Πινάκων 2018-19: Οι Υπουργικές Αποφάσεις

Ανάλυση Χρονοδιαγράμματος προσλήψεων: Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Ερωτήματα για διορισμούς και προσλήψεις | Του Αιρετού Ν. Κορδή

Χρονοδιάγραμμα προσλήψεων αναπληρωτών από το ΥΠΑΙΘ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση