Μεταφορές αναπληρωτών – κενά: Ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) και την Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών (ΠΕΑΝ).
Μεταφορές αναπληρωτών – κενά
Ανακοινώσεις κοινοποίησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ) και η Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών (ΠΕΑΝ).
Οι Ανακοινώσεις έχουν να κάνουν:
Με την έκπτωση 50% στους αναπληρωτές για τη μετακίνησή τους στις επικείμενες προσλήψεις
Με την εκτίμηση αναφορικά με τα κενά σε Δασκάλους (ΠΕ70) και ΝηπιΑγωγούς (ΠΕ60)
Οι Ανακοινώσεις
ΠΑΣΑΔ – 04/09/2019
Κενά ΠΕ70 και ΠΕ60
Τα κενά σε δασκάλους εκτιμώνται περίπου 3500 ενώ σε νηπιαγωγούς περί τα 2300. Το σύνολο των κενών όλων των ειδικοτήτων (συμπεριλαμβανομένων και των ΠΕ60-70) Γενικής αναμένεται να φτάσει κοντά στα 13000.
ΠΕΑΝ – 04/09/2019
Τα κενά για νηπιαγωγούς εκτιμώνται περίπου στα 2300.
ΠΑΣΑΔ – 03/09/2019
Εκπτωση 50% στους αναπληρωτές για τη μετακίνησή τους
Συνάδελφοι, κατόπιν συνομιλιών και πιέσεων στα συναρμόδια υπουργεία για το θέμα των μειωμένων εισιτηρίων στη μετακίνηση των αναπληρωτών, σας ενημερώνουμε πως πέραν της έκπτωσης του 50% στην ακτοπλοΐα για την οποία αναμένουμε αύριο (με μικρή επιφύλαξη) την κοινή ανακοίνωση Ναυτιλίας και Παιδείας με λεπτομέρειες πάνω στη διαδικασία, το Υπουργείο απέστειλε αίτημα μείωσης τιμών τόσο στον ΟΣΕ όσο και στα ΚΤΕΛ.
Περιμένουμε λοιπόν τ’ αποτελέσματα των παραπάνω ενεργειών αφού στόχος μας είναι και παραμένει η έκπτωση σε όλες τις μετακινήσεις, με οποιοδήποτε μέσο, για κάθε αναπληρωτή.
__________________________
Δείτε επίσης
Προσλήψεις από ΕΣΠΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας:
- Προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ /ΕΒΠ σε ΚΕΣΥ – ΕΔΕΑΥ, ΣΜΕΑΕ, Γενικά Σχολεία
- Προσλήψεις αναπληρωτών σε ΣΜΕΑΕ – Τμήματα Ενταξης
- Προσλήψεις αναπληρωτών στην Παράλληλη Στήριξη
- Προσλήψεις Ψυχολόγων (ΠΕ23) στα ΕΠΑΛ
- Λειτουργικά κενά Πηγή
- Αυξημένες οι πιστώσεις, ως σύνολο, σε σχέση με πέρυσι
Δείτε αναλυτικά εδώ
__________________________
Δείτε επίσης
Προσλήψεις Α Φάσης 2018-19: Αριθμοί και ημερομηνίες
Προσλήψεις Υπουργείου Παιδείας: Τι μέλλει γενέσθαι
Αιρετός ΚΥΣΔΕ Ν. Κορδής: Για προσλήψεις και εκπαιδευτικές εξελίξεις
Κενά Παράλληλης: Εγγραφο Υπ. Παιδείας προς Δ/νσεις
Κατανομή πιστώσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ για το 2018-19
Αποφάσεις πρόσληψης ΕΕΠ και ΕΒΠ από τις 13 ΠΔΕ για το 2018-19
Χρονοδιάγραμμα προσλήψεων αναπληρωτών από το ΥΠΑΙΘ
Παρακαλούμε μην παραλείπετε να αναφέρετε το especial.gr ως πηγή, με ενεργό link προς τη διεύθυνση https://www.especial.gr/metafores-anaplhrwtwn-kena-enhmerwsh/ όταν αναδημοσιεύετε το περιεχόμενό μας.