“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μετακίνηση για ΓΣ ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ: Λεωφορείο από Εύβοια – Λαμία για το ΕΕΠ – ΕΒΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετακίνηση για ΓΣ ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ: Λεωφορείο από Εύβοια – Λαμία για τα μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.

Μετακίνηση για ΓΣ ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ: Λεωφορείο από Εύβοια – Λαμία – Ανακοίνωση

Αγαπητοί συνάδελφοι ΕΕΠ-ΕΒΠ

Οπως σας έχουμε ήδη γνωστοποιήσει, την Πέμπτη  30/5/2019  θα πραγματοποιηθούν η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών  ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ-ΣΤΕΛΛΑ στη Λαμία.

Απαραίτητη η συμμετοχή όλων μας

Η συμμετοχή όλων μας  κρίνεται σημαντική και επιβεβλημένη, προκειμένου να συνεχίσει  ο  Σύλλογος  να μας παρέχει πλήρη, γρήγορη και σαφή υποστήριξη και ενημέρωση.

Λεωφορείο για Λαμία

Προκειμένου να διευκολυνθεί κάθε συνάδελφος και παρά  τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Σύλλογος, το ΔΣ  αποφάσισε να συμβάλλει  οικονομικά στην μετακίνηση μας από την Εύβοια στη Λαμία με λεωφορείο, με αποτέλεσμα  το κόστος μετακίνησης  ανά άτομο να οριστεί στα 3,5 ευρώ  (με την προϋπόθεση  το λεωφορείο να είναι πλήρες).

 Δείτε:

ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ: Πρόσκληση σε ΓΣ και Εκλογές την Πέμπτη 30/05/2019 στη Λαμία

Ενημέρωση για τις Αιτήσεις για μόνιμους διορισμούς και πρόσληψη αναπληρωτών

Παράλληλα την ίδια μέρα  στα πλαίσια της Ημερήσιας Διάταξης θα υπάρξει πλήρης και εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τους Αιρετούς ΚΥΣΕΕΠ και την ΠΟΣΕΕΠΕΑ, σχετικά με την ορθή συμπλήρωση των αιτήσεων των υποψηφίων στο ΑΣΕΠ.

Κατάθεση ή διόρθωση αίτησης στην ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας

Οπως επίσης όποιος/α υποψήφιος/α επιθυμεί, θα έχει τη δυνατότητα να καταθέσει ή να διορθώσει την αίτηση του/της για το ΟΠΣΥΔ, στην ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας, η οποία ως γνωστόν εδρεύει στον τόπο της ΓΣ και των Εκλογών, τη Λαμία.

Δείτε επίσης:

Οδηγίες ΟΠΣΥΔ: Συμπληρωματικές Οδηγίες χρήσης Συστήματος ΟΠΣΥΔ για τους υποψηφίους

Δήλωση συμμετοχής

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να μετακινηθούν με το λεωφορείο παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, αποστέλλοντας mail με τα στοιχεία τους στο iokarys@gmail.com

Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής

Η προθεσμία  για τις δηλώσεις συμμετοχής αλλά και την οικονομική  τακτοποίηση της μετακίνησης είναι μέχρι την Πέμπτη  23/5/2019.

Δείτε:

Ερωτήσεις και Απαντήσεις της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας για τις αιτήσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ

Υπεύθυνος μετακίνησης

 Υπεύθυνη συλλογής  των χρημάτων η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας Καρυστινού Ιωάννα.

Για το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ-ΣΤΕΛΛΑ

Δείτε:

Εκλογές ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης: Ποιοι εκλέχτηκαν

Αποτελέσματα Εκλογών ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση