“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μεταθέσεις 2019 ΕΕΠ και ΕΒΠ: Ενημερωτικό Σημείωμα των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεταθέσεις 2019 ΕΕΠ και ΕΒΠ: Ενημερωτικό Σημείωμα των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ, Γεωργίας Μπουλμέτη και Βασίλη Βούγια για το χρονοδιάγραμμα.

Μεταθέσεις 2019 ΕΕΠ και ΕΒΠ: Ενημερωτικό Σημείωμα Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ

Σε σχέση με τη διενέργεια των Μεταθέσεων και των Αποσπάσεων των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ του Υπουργείου Παιδείας, ενημερώνουμε ότι επίκειται, πιθανά και εντός της εβδομάδας, η δημοσίευση σε ΦΕΚ της Υπουργικής Απόφασης κατανομής των 943 συσταθέντων νέων Οργανικών Θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ.

Αμέσως μετά θα εκδοθεί η Εγκύκλιος των Μεταθέσεων για το 2019 με όλες τις νέες Οργανικές Θέσεις σε ΣΜΕΑΕ, αλλά και τις νέες των ΚΕΣΥ, να δίδονται προς κάλυψη.

Μετά το πέρας των Μεταθέσεων θα ακολουθήσει η Εγκύκλιος των Αποσπάσεων.

Υπενθυμίζουμε πως η καθυστέρηση διενέργειας των υπηρεσιακών μεταβολών των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, οφείλεται στην ανάγκη να συμπεριληφθούν στις Μεταθέσεις οι νέες Οργανικές θέσεις, ώστε να μπορέσουν συνάδελφοι που χρόνια ταλαιπωρούνται με συνεχείς Αποσπάσεις να βρεθούν στον τόπο κατοικίας τους.

Γ. Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας

Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ

Δείτε επίσης

Νέες Οργανικές Θέσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ – Το ΦΕΚ

Υπεράριθμοι ΕΕΠ και ΕΒΠ: Η διαδικασία ρύθμισης υπεράριθμων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού

Ανακατανομή Οργανικών Θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Η Υπουργική Απόφαση

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ: Τι συζητήθηκε για τα υπεράριθμα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ – Η θέση των Αιρετών Β. Βούγια και Γ. Μπουλμέτη

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση