Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024: Tα ονόματα στην Απόφαση του Υπουργού Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024: Tα ονόματα των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) – Η Απόφαση.

Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024

Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων η Απόφαση του Υπουργού ΠΑΙΘΑ κου Κ. Πιερρακάκη με τα ονόματα των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) τα οποία μετατίθενται σε περιοχές μετάθεσης, ΚΕΔΑΣΥ και ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ για το σχολικό έτος 2023-24.

Ανάληψη υπηρεσίας από μετατιθέμενους

Οι μετατιθέμενοι από περιοχή αναλαμβάνουν υπηρεσία (στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή ΚΕΔΑΣΥ) με τη λήξη του διδακτικού έτους της βαθμίδας στην οποία ανήκουν.

Οι μετατιθέμενοι από ΚΕΔΑΣΥ ή ΣΔΕΥ αναλαμβάνουν υπηρεσία (στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή ΚΕΔΑΣΥ) με τη λήξη λειτουργίας των ΚΕΔΑΣΥ.

Για όσα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ δεν συμπεριλαμβάνονται στον Πίνακα

Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα δεν μετατίθενται διότι είτε δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Δείτε την Απόφαση με τα ονόματα ΕΔΩ

UPDATE

Διόρθωση Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024 λόγω τεχνικού προβλήματος: Αναμένεται ανακοινοποίηση της Απόφασης 

Ανακοινοποίηση Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024: Η Απόφαση με τα ονόματα 

Στοιχεία Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024

Στοιχεία Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024: Ποσοστά ικανοποίησης-Πίνακες οργανικών κενών – Ενημερωτικό σημείωμα των Αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια.

Ακολουθεί Ενημερωτικό Σημείωμα των Αιρετών του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) Γεωργίας Μπουλμέτη και Βασίλη Βούγια.

Ολοκλήρωση Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ 2024

Συνεδρίασε την Τρίτη 02.04.2025 το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) του ΥΠΑΙΘΑ για τη διενέργεια των Μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για το 2023-24.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Θέμα 1ο: Επικύρωση των πινάκων οργανικών κενών κατά κλάδο σε περιοχές μετάθεσης, ΚΕΔΑΣΥ και ΣΔΕΥ των ΚΕΔΑΣΥ για τις μεταθέσεις σχολικού έτους 2023-2024.

Θέμα 2ο: Επικύρωση της ροής των μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2023-2024.

Συνολικά εξετάστηκαν 446 αιτήσεις μετάθεσης μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και 19 αιτήσεις μετάθεσης για ΕΝΓ-ΕΓΒ, άρα συνολικά 465 αιτήσεις. Από αυτές ικανοποιήθηκαν οι 211 συν 2 αιτήσεις μετάθεσης για ΕΝΓ-ΕΓΒ, σύνολο 213 αιτήσεις.

Δείτε αναλυτικά ποσοστά ικανοποίησης και Πίνακες με τα οργανικά κενά ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Ανασυγκρότηση ΚΥΣΕΕΠ 27.03.2024: Η Απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη 

Διορισμοί στα ΚΕΔΑΣΥ και υπηρεσιακές μεταβολές: Αρθρο 165 του νόμου 5094/2024 

Η διάταξη με τις 1.555 νέες οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ και την κατανομή ανά κλάδο 

Πριν φύγετε

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία 

Ανακοίνωση ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Συνεχίζεται η Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση και κηρύσσονται 3ωρες Στάσεις Εργασίας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση