Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μεταθέσεις ειδικής αγωγής Δευτεροβάθμιας σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΑΣΥ και τροποποίηση Απόφασης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεταθέσεις ειδικής αγωγής Δευτεροβάθμιας σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΑΣΥ και τροποποίηση Απόφασης μεταθέσεων της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Ν. Κεραμέως.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως υπέγραψε την υπ. αριθμ. 52888/Ε2/11-5-2022 Απόφαση για τη Μετάθεση Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την τροποποίηση μεταθέσεων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΣΜΕΑΕ) και σε Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) έτους 2022.

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση ΕΔΩ

Αναλυτικά η Απόφαση με τα ονόματα

Μετάθεση Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τροποποίηση μεταθέσεων στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και σε Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) έτους 2022.

Α. Συμπληρώνουμε την υπ’ αριθμ. 31145/Ε2/18-03-2022 (ΑΔΑ: 91ΣΚ46ΜΤΛΗ-ΥΓΧ) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων σε Κέντρα Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής & Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) και σε περιοχές μετάθεσης για την ΕΑΕ, μόνο ως προς το μέρος που αφορά στη μετάθεση των παρακάτω εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατόπιν ικανοποίησης ένστασης, ως εξής:

 

 

 

 

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΟΝΟΜΑ

 

ΚΛ./ΕΙΔ.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΓΑΝΙΚ

 

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣ

 

ΜΟΡΙΑ

1   ΜΠΟΝΤΗ ΕΛΕΝΗ ΠΕ02 ΔΡΑΜΑΣ ΚΕΔΑΣΥ ΣΕΡΡΩΝ 64.84
2   ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕ02 ΧΑΝΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ 59.09

 

Β. Τροποποιούμε την υπ’ αριθ. 31145/Ε2/18-03-2022 (ΑΔΑ: 91ΣΚ46ΜΤΛΗ-ΥΓΧ) Υπουργική Απόφαση μεταθέσεων, μόνο ως προς το μέρος που αφορά τους παρακάτω εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως εξής:

 

 

Α/Α

 

 

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΟΝΟΜΑ

 

ΚΛ./

ΕΙΔ.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΟΠΟΠ  

ΜΟΡ

1 ΛΙΒΕΡΤΖΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ

89.02

ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ 32.41
2 ΜΗΤΡΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕ02 ΚΟΖΑΝΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ 38.48
3   ΞΥΛΑΓΚΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝ ΠΕ02 ΚΕΔΑΣΥ

ΣΕΡΡΩΝ

Β΄ ΘΕΣΣΑ

ΛΟΝΙΚΗΣ

59.43
4   ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΕ

04.02

ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 56.15

 

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, από τις περιοχές των οποίων μετατίθενται οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να εκδώσουν τα σχετικά κοινοποιητήρια.

Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στη Δ/νση Εκπ/σης της περιοχής μετάθεσης τους ή στο ΚΕΔΑΣΥ μετάθεσής τους, με τη λήξη του διδακτικού έτους.

Δείτε επίσης

Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας: Η Απόφαση με τα ονόματα 

Αμοιβαίες Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας έτους 2022 | Απόφαση 

Μεταθέσεις Δευτεροβάθμιας 2022-Ονόματα εκπαιδευτικών | Αποφάσεις 

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 ΓΕΛ: Εγκύκλιος με ρύθμιση θεμάτων διεξαγωγής των εξετάσεων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση