Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας 2024: Ενημέρωση για τις συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας 2024: Ενημέρωση για τις συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ από τον Αιρετό στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) Νίκο Φασφαλή.

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας 2024

Σύμφωνα με Ανακοίνωση του Αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Νίκου Φασφαλή, την Πέμπτη 14 Μαρτίου και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 θα συνεχιστούν στο Υπουργείο Παιδείας οι συνεδριάσεις του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ) με θέματα Ημερήσιας Διάταξης την εξέταση αιτήσεων Μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής και Ειδικής Αγωγής, την εξέταση αιτήσεων Μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και την εξέταση θεμάτων Αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ διδακτικού έτους 2023 – 2024.

Ο Αιρετός επισημαίνει ότι μέχρι την Πέμπτη 14.03.2024 θα πρέπει να έχουν δοθεί τα κενά από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ώστε να προχωρήσει το Συμβούλιο, μετά τον πραγματικό υπολογισμό τους, στην πραγματοποίηση των Μεταθέσεων.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Ν. Φασφαλή 

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!!!

ΜΕΤΑΘΈΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ Π.Ε 2024.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Πέμπτη 14 Μαρτίου και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 θα συνεχιστούν στο Υπουργείο Παιδείας οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1ο. Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης.

2ο. Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ διδακτικού έτους 2023 – 2024

3ο. Εξέταση αιτήσεων μετάθεσης από περιοχή σε περιοχή εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής και Ειδικής Αγωγής.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Θέλω επίσης να σας υπενθυμίσω ότι μέχρι την Πέμπτη 14 πρέπει να μας δοθούν τα κενά από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και να προχωρήσουμε μετά τον πραγματικό υπολογισμό τους στην πραγματοποίηση των Μεταθέσεων. Θέλω επίσης ως Αιρετός του Κλάδου να σας δηλώσω ότι απαιτώ από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να δοθούν επιτέλους, για να συνυπολογιστούν στις Μεταθέσεις, οι Οργανικές θεσεις των συναδέλφων των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.

Για ό,τι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώνω.

Πάντα κοντά σας,

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Φασφαλής Νίκος

Δείτε επίσης

Συνεδριάσεις ΚΥΣΔΕ για Μεταθέσεις-Tι συζητήθηκε 11.03-Θέματα Ημερήσιας Διάταξης ΚΥΣΔΕ 12.03.2024 

Πιερρακάκης για Πανεπιστήμια-νέες Πανελλαδικές-bullying στα σχολεία 

Αντεγκλήσεις στη Βουλή για τα περί διδάκτρων φοιτητριών και sugar daddies-Μακρή: “Σεξιστική η αναφορά” 

Ψηφιακός μετασχηματισμός και ψηφιοποίηση της εκπαίδευσης: Αιτήσεις για το Μητρώο Εμπειρογνωμόνων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση