Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μεταθέσεις-ενημέρωση Φασφαλή: Θα γίνουν με “δοτούς” αιρετούς από εβδομάδα-Μέσα Μαρτίου Γενικής-Ειδικής Αγωγής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μεταθέσεις-ενημέρωση Φασφαλή: Διενεργούνται παρουσία “δοτών” αιρετών την επόμενη εβδομάδα-Μέσα Μαρτίου Ειδικής-Γενικής Αγωγής 2022.

Ενημερωτικό αναφορικά με τις Μεταθέσεις των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κοινοποίησε ο τ. Αιρετός του ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής, ο οποίος αφού επισημαίνει πως “οι Μεταθέσεις θα διενεργηθούν για άλλη μια χρονιά από το ΚΥΣΠΕ με παρουσία “των δοτών” στη θέση των εκλεγμένων Αιρετών γεγονός που δεν μπορεί να διασφαλίσει τις αρχές της Ισονομίας και της Διαφάνειας”,  ενημερώνει πως:

  1. Εχουν προγραμματιστεί από την επόμενη εβδομάδα οι σχετικές συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ.
  2. Θα εξεταστούν σε πρώτη φάση οι αμφισβητούμενες αιτήσεις.
  3. Θα ακολουθήσει η εξέταση των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για ένταξη στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης.
  4. Ακολούθως θα πρέπει να γίνει η καταγραφή των κενών αφού συνυπολογιστούν και αυτά που θα δημιουργηθούν από τις φετινές παραιτήσεις εκπαιδευτικών.
  5. Η πραγματοποίηση των μεταθέσεων Ειδικής και Γενικής Αγωγής 2022 θα γίνει στα μέσα Μαρτίου.
Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Ν. Φασφαλή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών 2022 με “διορισμένο Συμβούλιο” και χωρίς ίχνος Διαφάνειας!!!

Οι μεταθέσεις που αποτελούν μια από τις σοβαρότερες υπηρεσιακές μεταβολές των Εκπαιδευτικών θα γίνουν για άλλη μια χρονιά από το ΚΥΣΠΕ με παρουσία “των δοτών” στη θέση των εκλεγμένων Αιρετών γεγονός που δεν μπορεί να διασφαλίσει τις αρχές της Ισονομίας και της Διαφάνειας και που, με αποκλειστική ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, μας οδηγεί στις σκοτεινές εποχές του παρελθόντος.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Κατανοώντας την αγωνία όλων σας και σύμφωνα με τα όσα πληροφορήθηκα θέλω να σας ενημερώσω ότι έχουν προγραμματιστεί από την επόμενη εβδομάδα οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ “των δοτών” με θέμα τις Μεταθέσεις Γενικής και Ειδικής Αγωγής των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θα εξεταστούν σε πρώτη φάση οι αμφισβητούμενες αιτήσεις αν πληρούν τις προϋποθέσεις για μετάθεση και θα ακολουθήσει η εξέταση των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί για ένταξη στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης.

Ακολούθως θα πρέπει να γίνει η καταγραφή των κενών αφού συνυπολογιστούν και αυτά που θα δημιουργηθούν από τις φετινές παραιτήσεις των συναδέλφων.

Εκτιμώ ότι η πραγματοποίηση των μεταθέσεων Ειδικής και Γενικής Αγωγής 2022 θα γίνει στα μέσα του Μάρτη.

Με την ελπίδα ότι με τον αγώνα όλων μας για την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών θα βγούμε το γρηγορότερο από τη σκοτεινή αυτή περίοδο, εύχομαι σε όλες και όλους σας καλή μετάθεση!!!

Για ότι νεότερο υπάρχει θα σας ενημερώνω.

Πάντα κοντά σας.

Φασφαλής Νίκος

Δείτε επίσης

Τμήματα Ενταξης: Eπιτακτική η ανάγκη ίδρυσης τους-Οι 395 αποφάσεις Δήμων για τη λειτουργία τους 

Εγκύκλιος: Καταγραφή οργανικών κενών Δευτεροβάθμιας για τις μεταθέσεις του έτους 2022 

Συνάντηση με Διευθυντή Ειδικής Αγωγής της ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Διορισμοί-Νέα Προκήρυξη ΕΑΕ-Τμήματα Ενταξης-Μεταθέσεις-ΚΕΔΑΣΥ 

Απαντήσεις σε ερωτήματα για Μεταθέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ 2021-22 | Ενημερωτικό 

Νομοπαρασκευαστική Ειδικής Αγωγής: Στη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση