Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μήνυμα Μερόπης Τζούφη για πανελλαδικές εξετάσεις 2020

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μήνυμα Μερόπης Τζούφη για πανελλαδικές εξετάσεις: Για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γενικών Λυκείων και αύριο των Επαγγελματικών Λυκείων, με φόντο την πανδημία του κορονοϊού, η οποία επηρέασε σημαντικά τη λειτουργία των σχολείων και την εκπαιδευτική καθημερινότητα.

Μήνυμα Μερόπης Τζούφη για πανελλαδικές

Μήνυμα επ ευκαιρία των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκίνησαν σήμερα, απηύθυνε η κα Μερόπη Τζούφη, αναπληρώτρια Τομεάρχης Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ & Βουλευτής Ιωαννίνων.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα της Μερόπης Τζούφη
ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ ΤΖΟΥΦΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Ξεκινούν σήμερα οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γενικών Λυκείων και αύριο των Επαγγελματικών Λυκείων, με φόντο την πανδημία του κορονοϊού, η οποία επηρέασε σημαντικά τη λειτουργία των σχολείων και την εκπαιδευτική καθημερινότητα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά, που παρά τις πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες, συνεχίζουν για να πετύχουν όσα έχουν ονειρευτεί για το μέλλον τους.

Καλή δύναμη στις οικογένειες των υποψηφίων, που στέκονται σιωπηροί συμμέτοχοι στην αγωνία τους και ηχηροί υποστηρικτές στη ζωή τους.

Πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς, που παρά τα σημαντικά προβλήματα της περιόδου και των εκπτώσεων που επιχειρούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία, στάθηκαν καθημερινοί και ακούραστοι συνοδοιπόροι.

Ο αγώνας για ένα σχολείο ανοιχτό σε όλα τα παιδιά και φιλόξενο στους αγώνες και τα όνειρά τους για μια καλύτερη ζωή συνεχίζεται.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Μερόπη Τζούφη, αναπλ. τομεάρχης Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ & βουλευτής Ιωαννίνων

Δείτε σχετικά

Μήνυμα για πανελλαδικές και εξεταστική πανεπιστημίων από Υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως και Υφυπουργό Β Διγαλάκη
Θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας πανελλαδικών εξετάσεων 2020
Πρόγραμμα Πανελλαδικών 2020: ΓΕΛ (νέο και παλαιό σύστημα) και ΕΠΑΛ
Οδηγίες διαχείρισης κρούσματος κορονοϊού στα εξεταστικά κέντρα Πανελλαδικών
Κεραμέως για έναρξη πανελλαδικών: Καθόλα έτοιμοι για αύριο με τα Γενικά Λύκεια και την Τρίτη με τα ΕΠΑΛ | VIDEO
Προς υποψηφίους πανελλαδικών εξετάσεων 2020: Ευχές Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης Αττικής Γ. Κόσυβα
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση