Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μηχανογραφικό Πανελλαδικών: Εντός της εβδομάδας η κατανομή – 2.000 περισσότεροι οι υποψήφιοι από πέρσι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μηχανογραφικό Πανελλαδικών: Εντός της εβδομάδας η κατανομή – 2.000 περισσότεροι οι υποψήφιοι από πέρσι. Αρθρο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου στην “Καθημερινή”.

Μηχανογραφικό Πανελλαδικών: Εντός της εβδομάδας η κατανομή

Αρθρο του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου στην “Καθημερινή”

Περίπου 76.500 υποψήφιοι θα εισαχθούν στα Πανεπιστήμια

Αυξημένος κατά περίπου 2.000 θα είναι ο αριθμός των εισακτέων στα Πανεπιστήμια τα οποία πλέον αποτελούν μόνα τους τον χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μετά την κατάργηση των TEΙ.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η κατανομή των νέων τμημάτων στα Επιστημονικά Πεδία δηλαδή ουσιαστικά το νέο Μηχανογραφικό Δελτίο.

Η ανακοίνωση του αριθμού για τα πανεπιστήμια αναμένεται να γίνει από το Υπουργείο Παιδείας εντός της προσεχούς εβδομάδος με καθυστέρηση λόγω της αναδιάρθρωσης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης δηλαδή της κατάργησης όλων των ΤΕΙ εκτός της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ΑΣΠΑΙΤΕ, η οποία ολοκληρώθηκε με τον νόμο 4610/2019 που ψηφίστηκε τη Μεγάλη Εβδομάδα

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Υπουργού Παιδείας

Δείτε επίσης:

Το Πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019

Εξεταστικά Κέντρα Πανελλαδικών ΓΕΛ 2019

Ενδοσχολικές Γ Λυκείου: Από Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 έως Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση