Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μικροί ήρωες ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης: “Special Souls in English Lessons”-card game στη θάλασσα | VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μικροί ήρωες ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης: Τα “Special Souls in English Lessons” γίνονται card game στη θάλασσα! (summer edition) HD video.

Μικροί ήρωες ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης

Τα “Special Souls in English Lessons” γίνονται card game στη θάλασσα! (summer edition) HD video

Ο Football Manager, o Basketball Player, η Travel Agent, η Hairstylist, η Νurse, ο Ηarbourmaster, η Singer, o Firefigther, η Hurdler και η Musician, συμπληρώνουν το Top-10 των προσώπων της αγγλόφωνης σειράς «Special Souls in English Lessons» στο νεοσύστατο ENEEGYL TV.

Οι μικροί ήρωες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης, μετά τις πρώτες αποκλειστικές συνεντεύξεις τους, στην αγγλική γλώσσα, μεταμορφώνονται σε… real card game στη θάλασσα -παρέα με την άμμο, το κύμα και τα βότσαλα-, γιατί έτσι επιτάσσει το καλοκαίρι και το πρωτόκολλο της δημοσιογράφου, εν είδει… γοργόνας, Μάρθας Γιαννακίδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αφορμή στάθηκε το πρωτοποριακό -και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της γενικής και ειδικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα-, concept του προγράμματος πολιτιστικών του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης, της φετινής χρονιάς, με τίτλο “Special Souls in English lessons”, για την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού στην αγγλική γλώσσα, μέσω βιντεοσκοπημένων διαλόγων μαθητών-εκπαιδευτικών, με τη μορφή διαφορετικών role play, διαβαθμισμένης δυσκολίας, ανάλογα με τις δυνατότητες των μαθητών και το βαθμό αγγλομάθειάς τους.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Δημιουργικό, Παρουσίαση/Κείμενα σε ελληνικά και αγγλικά: Mάρθα Γιαννακίδου (ΠΕ06) Video & Photo Shooting: Νίκος Κολίτσης (ΠΕ02)

Δείτε το video

Δείτε σχετικά

Μόνιμοι-αναπληρωτές-μαθητές του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης “κάνουν outing” την καραντίνα!
ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης: “Special Souls in English Lessons”-Ενα πρωτοποριακό concept | Video
ΕΝΕΕΓΥΛ TV: “Special Souls in English Lessons” | Μέρος 2ο
ΕΝΕΕΓΥΛ Κοζάνης και 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης: Υλοποίηση Προγράμματος Συνεκπαίδευσης

Δείτε επίσης

Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου ειδικών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας | Εγκύκλιοι
ΟΛΜΕ για διορισμούς και Τμήματα Ενταξης: Αδικίες στη λειτουργία των ΤΕ από την τροπολογία του ν.4638/2019
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

1 Σχόλιο

Γράψτε μία απάντηση