Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μήνυμα Ζέττας Μακρή για Πανελλαδικές εξετάσεις 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μήνυμα Ζέττας Μακρή για Πανελλαδικές: “Δεχτείτε και τις δικές μου εγκάρδιες ευχές για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους και στα όνειρα σας”. 

Μήνυμα με το οποίο εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2002 κοινοποίησε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή.

Ακολουθεί το μήνυμα

Αγαπητές και αγαπητοί υποψήφιοι, 

προς όλες και όλους εσάς, που θα ζήσετε την εμπειρία των Πανελλαδικών εξετάσεων, απευθύνω ένα ειλικρινές μήνυμα για καλή επιτυχία.

Έχετε προετοιμαστεί, έχετε κοπιάσει και, τώρα, έφτασε η στιγμή που η προσπάθειά σας θα σας δώσει το κίνητρο, τη δύναμη, την ψυχραιμία και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσετε και αυτήν τη διαδικασία αξιολόγησης των γνώσεων, που αποκομίσατε στο σχολικό περιβάλλον.

Μια διαδικασία που θα αποτυπώσει, αξιοκρατικά και με διαφάνεια, τις επιδόσεις σας και θα σας οδηγήσει στο επόμενο βήμα αυτό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ή όποια άλλη εναλλακτική επιλογή προτιμήσετε. 

Αγαπητά μου παιδιά, 

Σε αυτήν τη διαδρομή έχετε δίπλα σας τους εκπαιδευτικούς, τις οικογένειες και τους φίλους, που μοιράζονται τον κόπο, την ιδιαίτερη ψυχολογία, την δικαιολογημένη αγωνία σας. 

Διανύσατε μεγάλη απόσταση με προσήλωση στο στόχο, με εμπιστοσύνη στους καθηγητές σας, με πίστη στις δυνατότητές σας. 

Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτήν τη διαδρομή, που για άλλους ήταν μαραθώνιος και για άλλους αγώνας ταχύτητας, ανάλογα με την ιδιαίτερη μέθοδο προετοιμασίας, που είχε επιλέξει καθένας. 

Όλες και όλοι, συναντιέστε στην έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, παίρνετε κουράγιο από τους συμμαθητές σας και, με καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση, διεκδικείτε τη θέση σας στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης. 

Δεχτείτε και τις δικές μου εγκάρδιες ευχές για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους και στα όνειρα σας. 

Η σκέψη μου είναι μαζί σας, η πίστη μου στη νέα γενιά δικαιώνεται μέσα από εσάς, η προσδοκία μου δυναμώνει σε κάθε σας επιτυχία και πεισμώνει σε κάθε δύσκολη στιγμή σας μέχρι την επόμενη στόχευσή σας. 

Είμαστε μαζί, πολλές διαφορετικές γενιές, που πατήσαμε στα χνάρια όλων των προηγούμενων, διακρίναμε, ακολουθήσαμε, παραδεχτήκαμε τα χνάρια των σύγχρονών μας, ενθαρρύναμε τα βήματα των επόμενων και καμαρώνουμε τα φρέσκα χνάρια, τα δικά σας πατήματα στο ίδιο πρόσφορο έδαφος.

Το γόνιμο τοπίο της Παιδείας.

Δείτε επίσης

Κεραμέως-Πανελλαδικές 2022: Πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα 

Πρόγραμμα Πανελλαδικών 2022 και ανακοίνωση ημερομηνίας διεξαγωγής εξετάσεων-Απόφαση λήξης μαθημάτων 

Πανελλαδικές 2022-μέτρα covid: Σε ΦΕΚ ο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων γραπτών ή προφορικών 

Πανελλαδικές-Εγκύκλιοι υπολογισμού μορίων και κριτήρια ισοβαθμίας υποψήφιων ΓΕΛ-ΕΠΑΛ 

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 ΓΕΛ: Εγκύκλιος με ρύθμιση θεμάτων διεξαγωγής των εξετάσεων 

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022 ΕΠΑΛ: Εγκύκλιος με τη ρύθμιση θεμάτων διεξαγωγής των εξετάσεων 

Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ΓΕΛ-Πως εξετάζονται 

ΦΕΚ: Τροποποίηση συντελεστών βαρύτητας Στρατιωτικών σχολών

Εγκύκλιος: Τρόπος διεξαγωγής επαναληπτικών Πανελλαδικών 2022 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση