Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μήνυση εκπαιδευτικού για βιασμό, κατά του Προϊσταμένου της στη Λάρισα-Ενημερώθηκε το ΥΠΑΙΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μήνυση εκπαιδευτικού για βιασμό κατά του Προϊσταμένου της στη Λάρισα-Επί του θέματος έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μήνυση εκπαιδευτικού για βιασμό

Mηνυτήρια αναφορά για βιασμό κατέθεσε εκπαιδευτικός, η οποία υπηρετεί στη Λάρισα, κατά του Προϊσταμένου της στο γραφείο του οποίου υπηρετεί, σύμφωνα με δημοσίευμα του paidis.com.

Μάλιστα,

σύμφωνα με το δημοσίευμα προσκόμισε στην Εισαγγελία και φόρεμα στο οποίο υπάρχουν ίχνη γενετικού υλικού.

Το συμβάν έλαβε χώρα

17 Σεπτεμβρίου 2021 όταν η εκπαιδευτικός είχε συνάντηση με τον Προϊστάμενό της εκτός εργασιακού χώρου στο ίδιο αυτοκίνητο και εκείνος απαίτησε να συνευρεθεί μαζί του.

Ο δικηγόρος της εκπαιδευτικού

κος Θ. Παπαλιάγκας μιλώντας στο ραδιόφωνο της TRT και σύμφωνα με δημοσίευμα του tinealarissa.gr, ανέφερε πως θα αποδειχθεί από τη δικογραφία αν υπήρξε γενετικό υλικό σε ρούχο της γυναίκας, η οποία βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,

επί του θέματος έχει ενημερωθεί το ΥΠΑΙΘ και η εκπαιδευτικός έχει ζητήσει να μετακινηθεί από την υπηρεσία στην οποία υπηρετεί, ενώ ο φερόμενος ως δράστης Προϊστάμενός της αρνείται να την μετακινήσει μέχρι στιγμής.

Επίσης ο κος Παπαλιάγκας

ανέφερε ότι η εκπαιδευτικός παρακολουθείται από Ψυχίατρο, η σύσταση του οποίου είναι να αλλάξει χώρο εργασίας.

Ο κος Παπαλιάγκας, κατέληξε λέγοντας πως η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ ο εισαγγελέας θα κρίνει την έκβαση της υπόθεσης, μετά τις εξηγήσεις που θα δώσει ο κατηγορούμενος.

Πηγές

tinealarissa.gr

paidis.com

Δείτε επίσης

Κεραμέως: Πάνω από 70% των σχολείων προχώρησαν στην αξιολόγηση-Δεν κλείνουν τα σχολεία
 ΠΑΣΑΔ: Προσλήψεις Δ Φάσης την επόμενη εβδομάδα
Δήλωση edupass: 6 ερωτήσεις και απαντήσεις-Ποιοι-πότε και πως την υποβάλλουν
Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Τι απάντησε για το αν υπάρχει σκέψη να κλείσουν τα σχολεία στις “κόκκινες” περιοχές
ΦΕΚ: Κανονισμός λειτουργίας ΕΔΥ-ΣΔΕΥ: Καθήκοντα και αρμοδιότητες μελών
Ειδική Πρόσκληση ΕΕΠ-ΕΒΠ 2021-22: Αιτήσεις από Παρασκευή 29.10 έως και Πέμπτη 4.11.2021
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση