Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μισθοδοσία αναπληρωτών Ιουνίου 2020: Μεταφέρθηκαν τα ποσά στους λογαριασμούς των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μισθοδοσία αναπληρωτών Ιουνίου 2020: Μεταφέρθηκαν τα ποσά στους λογαριασμούς των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της χώρας | Ενημέρωση

Μισθοδοσία αναπληρωτών Ιουνίου 2020

Με e-mail προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, υπόψη των Διευθυντών Εκπαίδευσης και των Καταχωριστών ΕΣΠΑ/ΠΔΕ, η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, πληροφορεί ότι μεταφέρθηκαν τα ποσά για την μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ, Ιουνίου 2020 στους λογαριασμούς των Δ/νσεων Εκπαίδευσης.

Να υπενθυμίσουμε πως η μισθοδοσία αναπληρωτών Ιουνίου 2020 θα είναι η τελευταία εκτός του συστήματος πληρωμών της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ)

Δείτε το e-mail για τη μισθοδοσία Ιουνίου 2020

“ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2020: ΥΠΟΨΗ Δ/ΝΤΩΝ ΕΚΠAΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΤΩΝ ΕΣΠΑ/ΠΔΕ

Σας ενημερώνουμε, ότι μεταφέρθηκαν τα ποσά για την μισθοδοσία Ιουνίου 2020 στους λογαριασμούς των Δ/νσεων Εκπαίδευσης”.

___________________________
Πληρωμή μη ληφθείσας αδείας

Με έγγραφό της προς τις ΠΔΕ, ΔΠΕ, ΔΔΕ, η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘ δια του Προϊσταμένου της κου Κωνσταντίνου Βαλιάντζα, κοινοποιεί τη διαδικασία πληρωμής αποζημίωσης μη ληφθείσας αδείας μέσω Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.

Εν κατακλείδι η πληρωμή της αποζημίωσης μη ληφθείσας άδειος στους λογαριασμούς των αναπληρωτών Εκπαιδευτικών, ΕΕΠ και ΕΒΠ θα γίνει μέσω ΕΑΠ τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020.

Δείτε αναλυτικά εδώ
___________________________
Τι ισχύει για την αποζημίωση μη ληφθείσας άδειας

Εάν λήξει η σύμβαση εργασίας με οποιονδήποτε τρόπο (απόλυση, παραίτηση, λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου) και ο αναπληρωτής δεν έχει πάρει την κανονική άδεια που του οφείλεται, τότε δικαιούται να λάβει 2 ημερομίσθια για κάθε μήνα απασχόλησης.

Το τελικό ποσό εξαρτάται:

α). Aπό το μισθολογικό κλιμάκιο ενός εκάστου.

β). Από το σύνολο των μηνών εργασίας και

γ). Από τις μέρες αδείας τις οποίες χρησιμοποίησε.

Αν δεν χρησιμοποίησε άδεια, ο αναπληρωτής δικαιούται ολόκληρο το ποσό. Διαφορετικά χάνει ένα ημερομίσθιο για κάθε ημέρα άδειας που έλαβε.

Το αναλογούν ποσό συνήθως πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από τα μέσα Ιουλίου εκάστου έτους και μετά.

Δείτε επίσης

Αποζημίωση μη ληφθείσης άδειας αναπληρωτών που μονιμοποιούνται: Τι ισχύει σύμφωνα με το ΓΛΚ
Συνάντηση ΟΛΜΕ με πολιτική ηγεσία Υπουργείου Παιδείας τη Δευτέρα 29.06.2020 – Τι ειπώθηκε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση