Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μισθοδοσία ΕΕΠ-ΕΒΠ νέων διορισμένων 27 Απριλίου από αρκετές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Μισθοδοσία ΕΕΠ-ΕΒΠ νέων διορισμένων στις 27 Απριλίου από αρκετές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης – Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας.

Μισθοδοσία ΕΕΠ-ΕΒΠ

Οπως το especial.gr έχει ενημερώσει, ο μισθός μηνός Απριλίου 2020 και η  διαφορά του μηνός Μαρτίου 2020, των νέων διορισμένων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), κατεβλήθη από όσες εκ των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της χώρας διεκπεραιώθηκαν οι σχετικές διαδικασίες μισθοδοσίας έως την καταληκτική ημερομηνία της 20ης Μαρτίου 2020.
Σε όσες Διευθύνσεις οι διαδικασίες δεν διεκπεραιώθηκαν έως την εν λόγω ημερομηνία, οι μισθοί θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου 2020 και όπως βλέπουμε σε σχετική Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας,  σε αυτή την ημερομηνία τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ θα λάβουν τη διαφορά του Μαρτίου, τη μισθοδοσία του Απριλίου και το πρώτο 15μερο του Μαϊου.

Δείτε την Ανακοίνωση του ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των νόμων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, οι νεοδιόριστοι θα πληρωθούν στις 27 Απριλίου.

Σε αυτή την ημερομηνία θα λάβουν τη διαφορά του Μαρτίου, τη μισθοδοσία του Απριλίου και το πρώτο 15μερο του Μαϊου.

Εκ του Δ.Σ.

Δείτε επίσης

Μισθοδοσία Απριλίου νέων διορισμένων

Το especial.gr κοινοποιεί ακολούθως, προς ενημέρωση των νέων διορισμένων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), τη μισθοδοσία μηνός Απριλίου 2020, όπως καταβλήθηκε με τις κρατήσεις αναλυτικά, από μια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΔΕ) της χώρας.

Η μισθοδοσία που δημοσιεύουμε αφορά σε μέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) – Μισθολογικό Κλιμάκιο (ΜΚ)1, χωρίς να έχουν υπολογισθεί αναγνωρισμένες προϋπηρεσίες και τυχόν μεταπτυχιακοί τίτλοι.

Αναλυτικά
Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο  Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α

 Δικαιούχος : Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ)

Εκκαθαρίζουσα Υπηρεσία :  Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

Είδος Αποδοχών : Μισθός ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020 (Τακτικές αποδοχές)

 Κλάδος – Μ.Κ.: ΠΕ-1

Η συνέχεια εδώ

Δείτε ακόμη

Πρόσκληση ΕΕΠ-ΕΒΠ δήλωσης περιοχών για πρόσληψη αναπληρωτών για το 2019-2020
Πανδημία κορονοϊού: “Σκέψεις μιας Κοινωνικής Λειτουργού εν μέσω μιας πανδημίας”
Μένουμε Σπίτι με το eTwinning: Διαδικτυακό μάθημα – Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση
Κεραμέως-ψηφιακά εργαλεία εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης: Κατάλογος
Αρθρο Κεραμέως για εξ αποστάσεως εκπαίδευση: Συγκινητική ανταπόκριση εκπαιδευτικών και μαθητών
Ζαχαράκη για εργαζόμενους ΚΕΣΥ: Τους ευχαριστώ για τη βοήθεια που προσφέρουν
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση