Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μισθοδοσία Μαρτίου αναπληρωτών: Εως 3/4/2020 οι μισθοδοτικές καταστάσεις στην ΕΑΠ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μισθοδοσία Μαρτίου αναπληρωτών: Εως 3/4/2020 οι μισθοδοτικές καταστάσεις πρέπει να αναρτηθούν στην πλατφόρμα της ΕΑΠ | Εγγραφο Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΠΑΙΘ.

Μισθοδοσία Μαρτίου αναπληρωτών

Εγγραφο προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας απέστειλε σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020, η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με το οποίο ενημερώνει για τη μισθοδοσία αναπληρωτών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ μηνός Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο Προϊστάμενος της ΕΔ ΕΣΠΑ Κωνσταντίνος  Βαλιάντζας, καλούνται οι αρμόδιοι καταχωριστές των προγραμμάτων ΕΣΠΑ /ΠΔΕ, να προχωρήσουν από αύριο στον υπολογισμό και οριστικοποίηση της μισθοδοσίας αναπληρωτών με καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης την Παρασκευή 20/3/2020.

Εως την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 το σχετικό XML των μισθοδοτικών καταστάσεων θα πρέπει να αναρτηθεί στην πλατφόρμα της ΕΑΠ.

Τέλος η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων επισημαίνει πως ελήφθη υπόψη η 14ήμερη προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας των Σχολικών Μονάδων και στόχος όλων αποτελεί η έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας των αναπληρωτών ΕΣΓΙΑ και ΠΔΕ.

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο

ΘΕΜΑ: “Μισθοδοσία Μαρτίου 2020 αναπληρωτών ΕΣΠΑ και ΠΔΕ”

Δεδομένης της 14ήμερης προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας των Σχολικών Μονάδων, καλούνται οι αρμόδιοι καταχωριστές των προγραμμάτων ΕΣΠΑ /ΠΔΕ να προχωρήσουν από αύριο στον υπολογισμό και οριστικοποίηση της μισθοδοσίας αναπληρωτών με καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης την Παρασκευή 20/3/2020.

Το «κλείδωμα» των μισθοδοτικών καταστάσεων θα γίνει την Τετάρτη 1/4/2020 και το σχετικό XML θα πρέπει να αναρτηθεί στην πλατφόρμα της ΕΑΠ έως την Παρασκευή 3/4/2020.

Στόχος όλων μας αποτελεί η έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας των αναπληρωτών ΕΣΓΙΑ και ΠΔΕ.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Ο Προϊστάμενος της ΕΔ ΕΣΠΑ

Κωνσταντίνος Δ. Βαλιάντζας

Δείτε σχετικά

Καταβολή μισθοδοσίας αναπληρωτών: Το έγγραφο της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ με τις οδηγίες

Δείτε επίσης

ΦΕΚ διορισμών ΕΕΠ-ΕΒΠ | Ονόματα
Κλειστές εκπαιδευτικές δομές και απαγόρευση αθλητικών εκδηλώσεων | ΦΕΚ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

  1. Γιώργος σε

    Υπάρχει περίπτωση να κοπεί η μισθοδοσία για τις 14 μέρες αναστολής επειδή αυτή οφείλεται σε ανώτερα βία και όχι σε υπαιτιότητα εργοδότη;

Γράψτε μία απάντηση