Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Ημερομηνίες-Πότε θα αποτυπωθεί η αύξηση στους αναπληρωτές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Ημερομηνίες-Πότε θα αποτυπωθεί η αύξηση στους αναπληρωτές – Ενημερωτικό σημείωμα.

Μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών

Ενημερωτικό σημείωμα για τη μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών κοινοποίησε η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν. Ηρακλείου.

Ακολουθεί το Ενημερωτικό

Ενημερωτικό σημείωμα για τη μισθοδοσία μονίμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών

– Η μισθοδοσία των μόνιμων εκπαιδευτικών θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και των αναπληρωτών την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

– Η μικρή αύξηση στο μισθολόγιο των εργαζομένων στο Δημόσιο αποτυπώθηκε για τους μόνιμους συναδέλφους στη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου. Στους αναπληρωτές συναδέλφους η όποια αύξηση θα αποτυπωθεί στη μισθοδοσία του Φλεβάρη 2024.

– Η ΑΔΕΔΥ ζήτησε συνάντηση με τη ΓΣΕΕ με σκοπό την οργάνωση από κοινού δράσεων για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων και ενάντια στην ακρίβεια που μαστίζει την ελληνική οικονομία.

______________________________

Προσαύξηση μισθών από 1 Ιανουαρίου 2024

Ως γνωστόν οι βασικοί μισθοί των μισθολογικών κλιμακίων και των εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠΕΒΠ, όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί την 31.12.2023, βάσει των άρθρων 9 και 14 του Κεφαλαίου Β΄ του ν. 4354/2015 (Α΄ 176) προσαυξάνονται από 01.01.2024 με ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο γινόμενο του εισαγωγικού μισθού της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), πολλαπλασιαζόμενο με συντελεστή 0,0897, στρογγυλοποιούμενο στην πλησιέστερη μονάδα ευρώ. Η προσαύξηση είναι σταθερή, ανέρχεται στο ύψος των εβδομήντα (70) ευρώ ακαθάριστα και προστίθεται στους βασικούς μισθούς – Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Πολύ μεγαλύτερες αυξήσεις στα στελέχη εκπαίδευσης

Πολύ μεγαλύτερες αυξήσεις θα έχουν τα στελέχη εκπαίδευσηςΔείτε αναλυτικά ΕΔΩ – και επίσης κάποια αύξηση θα έχουμε και στα επιδόματα τέκνων. Συγκεκριμένα για το πρώτο παιδί το επίδομα από τα 50 πάει στα 70 ευρώ, για δυο παιδιά από 70 πάει στα 120, όπως και για περισσότερα παιδιά θα έχουμε αύξηση κατά 50 ευρώ – Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

______________________________

Υπολογισμός μισθοδοσίας 2024

Αρχείο με τη δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) από 1ης Ιανουαρίου 2024 κοινοποίησε ο Μαθηματικός Βασίλης Χουλιάρας.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Νέοι μισθοί εκπαιδευτικών από 1η Ιανουαρίου 2024: Πίνακας με καθαρά ποσά-Πότε θα πιστωθούν

Οι νέοι μισθοί στο δημόσιο με Πίνακες και παραδείγματα-Μισθολογικά κλιμάκια | Εγκύκλιος ΥΠ.ΟΙΚ 

Τα νέα επιδόματα θέσεων ευθύνης Στελεχών Εκπ/σης και οι βασικοί μισθοί Συμβούλων ΙΕΠ | Εγγραφο 

Οικογενειακή παροχή εκπαιδευτικών: Πως διαμορφώνεται από 1ης.01.2024 σύμφωνα με το Υπ. Οικονομικών

Νόμος 5045/2023: Αυξήσεις στο δημόσιο και άλλα μισθολογικά και συνταξιοδοτικά θέματα 

Δείτε επίσης

Οδηγός εκπαιδευτικού 2023-24: Ολα όσα αφορούν στους μόνιμους, νεοδιόριστους και αναπληρωτές 

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία 

Πριν φύγετε

Αργίες το 2024: Τριήμερα-σχολικές διακοπές-Σχολικό και Διδακτικό Ετος-Σχολικό Ημερολόγιο 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση