Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μισθοδοσία νεοδιορισθέντων ΕΕΠ-ΕΒΠ: Πότε και πως θα καταβληθεί | Ενημέρωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μισθοδοσία νεοδιορισθέντων ΕΕΠ-ΕΒΠ: Πότε και πως θα καταβληθεί – Κατάταξη σε μισθολογικά κλιμάκια από τα ΠΥΣΕΕΠ | Ενημέρωση.

Μισθοδοσία νεοδιορισθέντων ΕΕΠ-ΕΒΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες συνέλεξαν συνεργάτες του especial.gr, από Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αναφορικά με τη διαδικασία μισθοδοσίας των νεοδιόριστων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Ενημέρωση

  • Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να καταβληθεί η μισθοδοσία των νεοδιορισθέντων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΕΠ και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020.
  • Μέχρι τις 12 Μαρτίου 2020 (για όσους ορκίστηκαν την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020) η αμοιβή των νεοδιόριστων ΕΕΠ και ΕΒΠ θα αφορά στα Προγράμματα ΕΣΠΑ.
  • Μέχρι να συγκληθούν τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ), οι νεοδιορισθέντες θα πληρώνονται σύμφωνα με το εισαγωγικό τους μισθολογικό κλιμάκιο.
  • Από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί κατάταξη σε μισθολογικά κλιμάκια με βάση την προϋπηρεσία, τα μεταπτυχιακά, κ.α. οι νεοδιόριστοι θα λάβουν τα προβλεπόμενα ποσά αναδρομικά.

_______________

Μισθός νεοδιόριστου

Το especial.gr, προσπαθώντας να απαντήσει στις απορίες πολλών μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ, οι οποίοι είναι πια νεοδιόριστοι δημόσιοι υπάλληλοι, συγκέντρωσε και παρέθεσε τα παρακάτω στοιχεία, αναφορικά με τη μισθοδοσία του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού, ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Δείτε αναλυτικά εδώ

______________

Τα έγγραφα που απαιτούνται για τη μισθοδοσία

Επίσης έχουμε δημοσιεύσει και τα έγγραφα που απαιτούνται για την ένταξη των νεοδιόριστων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ στο σύστημα μισθοδοσίας ΔΙΑΣ μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών (ΕΑΠ).

Δείτε αναλυτικά εδώ

Δείτε σχετικά

Μισθοδοσία Μαρτίου αναπληρωτών: Εως 3/4/2020 οι μισθοδοτικές καταστάσεις στην ΕΑΠ

Δείτε επίσης

Ζαχαράκη για ΚΕΣΥ-Διευθυντές στα σχολεία-Εξ αποστάσεως εκπαίδευση-Πανελλαδικές
ΚΕΣΥ Φθιώτιδας: Τα μέτρα που έλαβε κατά της διασποράς του κορονοϊού
Επιστολή στον ΕΟΔΥ από τον ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας για τα ΚΕΣΥ
Διαμαρτυρία 2ου ΚΕΣΥ Β’ Αθήνας για τη συνεχιζόμενη λειτουργία των ΚΕΣΥ

Δείτε ακόμη

Αναστολή λειτουργίας και άλλων επιχειρήσεων λιανεμπορίου από Τετάρτη 18/03: Πολύ δύσκολος ο επόμενος μήνας
Νέα μέτρα κατά κορονοϊού: 4ος νεκρός-έλεγχοι εισόδου στα σούπερ-νέα ΠΝΠ με 31 άρθρα και 2 ΦΕΚ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση