Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μισθοδοσία νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μισθοδοσία νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών – Ενημερωτικό Σημείωμα από τον Γιάννη Παπαδόπουλο, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Ρεθύμνου – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές.

Μισθοδοσία νεοδιόριστων και αναπληρωτών

Ενημερωτικό Σημείωμα κοινοποίησε ο εκπαιδευτικός Γιάννης Παπαδόπουλος, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ) Ρεθύμνου, αναφορικά με τη μισθοδοσία νεοδιόριστων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕ Ρεθύμνου ενημερώνει για τη μισθοδοσία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών πως  θα καταβληθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022. Θα περιλαμβάνει δε, τις ημέρες του Αυγούστου, ολόκληρο τον Σεπτέμβριο και το Α Δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

Για τη μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ενημερώνει πως εκτός απροόπτου θα καταβληθεί, στις 7 Οκτωβρίου και θα αφορά στις ημέρες του Σεπτεμβρίου, ενώ στις περισσότερες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα γίνει με ΜΚ1.

Ακολουθεί το πλήρες Ενημερωτικό Σημείωμα

ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Η μισθοδοσία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών θα καταβληθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει τις ημέρες του Αυγούστου, ολόκληρο τον Σεπτέμβριο και το Α Δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη.

Η μισθοδοσία θα γίνει με εισαγωγικό κλιμάκιο.

Η μισθοδοσία των αναπληρωτών θα καταβληθεί, εκτός απροόπτου, στις 7 Οκτωβρίου και θα αφορά τις ημέρες του Σεπτεμβρίου (δεν είναι ολόκληρος μήνας, καθώς δόθηκε ως διάστημα ανάληψης 5-6/9). Στις περισσότερες διευθύνσεις θα γίνει με ΜΚ1 (κάποιες πιθανώς να προλάβουν να ενσωματώσουν τα μισθολογικά κλιμάκια).

Όποιες διαφορές στα ΜΚ θα πληρωθούν αναδρομικά στις επόμενες μισθοδοσίες.

Γιάννης Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος ΣΕΠΕ Ρεθύμνου

Δείτε επίσης

Μισθός νεοδιόριστου εκπαιδευτικού-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Παράθεση και ανάλυση στοιχείων μισθοδοσίας 

Μισθοδοσία νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Ολοκληρωμένος Πίνακας 

Υπολογισμός μισθοδοσίας εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ από 1η Ιουνίου 2022: Μόνιμων και αναπληρωτών

Αποδοχές νεοδιόριστων εκπαιδευτικών-Ποσά ταμείου ανεργίας ΟΑΕΔ-Οικογενειακή παροχή 

Μισθολόγιο μόνιμων εκπαιδευτικών μετά το πρώτο έτος διορισμού | Πίνακας 

Σημειώματα μισθοδοσίας: Πως μπορούν να τα δουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί-ΕΕΠ και ΕΒΠ μέσω της ΕΑΠ 

Αυξήσεις μισθών στο Δημόσιο φέρνει η αύξηση του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα 

Πριν φύγετε

Διευκρινίσεις άδειας ανατροφής τέκνου σε νεοδιοριζόμενο και άδειας άνευ αποδοχών για την ανατροφή τέκνου | Εγκύκλιος

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση