Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μισθοδοσία νέων διορισμένων ΕΕΠ-ΕΒΠ | Ενημέρωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μισθοδοσία νέων διορισμένων ΕΕΠ-ΕΒΠ: Ενημερωτικό σημείωμα σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες συνέλεξαν συνεργάτες του especial.gr.

Μισθοδοσία νέων διορισμένων ΕΕΠ-ΕΒΠ

Σχετικά με την πληρωμή των νέων διορισμένων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες συνέλεξαν συνεργάτες του especial.gr.

Καταβολή μισθοδοσίας

Οπως φαίνεται αυτή τη στιγμή, από κάποιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης απεστάλησαν τα απαραίτητα έγγραφα αναφορικά με τη μισθοδοσία των νέων διορισμένων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ). μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της Παρασκευής 20 Μαρτίου 2020.

Αντιλαμβανόμεθα εξ αυτού, πως όσες εκ των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης έπραξαν κάτι τέτοιο, οι νέοι μόνιμοι διορισθέντες μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ θα προπληρωθούν το μήνα Απρίλιο, το πρώτο δεκαπενθήμερο, την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 (απόγευμα Πέμπτης 26 Μαρτίου θα έχουν πιστωθεί χρήματα στους λογαριασμούς των μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ).

Ασφάλιση ΕΦΚΑ ή Δημόσιο

Αναφορικά με την επιλογή ασφάλισης στον ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) ή στο Δημόσιο σε κάποιες Διευθύνσεις οι εκκαθαριστές παρέλαβαν Υπεύθυνες Δηλώσεις των νέων διορισθέντων με τον Φορέα που επέλεξαν.

Η κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης ζητά ότι αυτή κρίνει σκόπιμο από τους νέους διορισθέντες, μιας και δεν έχουμε υπόψη μας να υφίσταται μέχρι στιγμής κεντρική οδηγία από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τι προτείνουμε

Εξ αυτού του λόγου προτείνουμε στα ενδιαφερόμενα μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ να επικοινωνούν με τις οικείες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης για οδηγίες, διευκρινήσεις και πληροφορίες

Μισθοδοσία αναπληρωτών εκτός ΕΑΠ λόγω κορονοϊού: Για 2 μήνες τουλάχιστον

Δείτε σχετικά

Παράταση εγγραφών ΠΣΔ: Εγγραφο – Προβλήματα στη διαδικασία
Πρόσκληση ΕΕΠ-ΕΒΠ δήλωσης περιοχών για πρόσληψη αναπληρωτών για το 2019-2020
Πανδημία κορονοϊού: “Σκέψεις μιας Κοινωνικής Λειτουργού εν μέσω μιας πανδημίας”

Δείτε ακόμη

Μένουμε Σπίτι με το eTwinning: Διαδικτυακό μάθημα – Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση
Κεραμέως-ψηφιακά εργαλεία εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης: Κατάλογος
Αρθρο Κεραμέως για εξ αποστάσεως εκπαίδευση: Συγκινητική ανταπόκριση εκπαιδευτικών και μαθητών
Ζαχαράκη για εργαζόμενους ΚΕΣΥ: Τους ευχαριστώ για τη βοήθεια που προσφέρουν
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

  1. ΚΟΥΛΙΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ σε

    Μπορούμε να επιλέξουμε φορέα ασφάλισης, ΕΦΚΑ (ΙΚΑ) ή ΔΗΜΟΣΙΟ; Αν ναι, πού θα βρούμε πληροφορίες για το ποιο ταμείο μας συμφέρει να επιλέξουμε;
    Ε.Κ.

Γράψτε μία απάντηση