Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μητρώο ΙΕΠ Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας: Εγκριση αιτήσεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μητρώο ΙΕΠ Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας: Εγκριση αιτήσεων για την Πράξη “Επιμόρφωση σε Πρακτικές Υποστήριξης των Μαθητών και των Μαθητριών στο πλαίσιο της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας (Δ.Δ)”.

Μητρώο ΙΕΠ Διαφοροποιημένης

Το ΔΣ του ΙΕΠ ενέκρινε το υπ’ αρ. 2/17-02-20 Πρακτικό της Επιτροπής εξέτασης αιτήσεων και κατάρτισης των Μητρώων του ΙΕΠ για την υλοποίηση Χρηματοδοτούμενων και Συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων και λοιπών προσκλήσεων για την υπ’ αρ. πρωτ. 6257/26-06-2019 (ΑΔΑ: ΩΩΝ3ΟΞΛΔ-ΚΑΑ) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π της Πράξης:

«Επιμόρφωση σε Πρακτικές Υποστήριξης των Μαθητών και των Μαθητριών στο πλαίσιο της Διαφοροποιημένης Διδασκαλίας (Δ.Δ.)» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Η Επιτροπή έκρινε ότι οι υποψήφιοι του Πίνακα Α δεν αξιολογούνται διότι έχουν ήδη ενταχθεί στο Μητρώο βάσει της με αρ. πρωτ. 13036/13-12-2019 (Πράξη 51/12-12-2019-ΑΔΑ: ΨΦΓΔΟΞΛΔ-41Ξ) Απόφασης του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π.

Σε πρώτο στάδιο και προκειμένου να διαμορφώσει την τελική κρίση της, η Επιτροπή αξιολόγησε ενδελεχέστερα τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά των προσόντων των υποψηφίων τουΠίνακας Β, που ζητήθηκαν ηλεκτρονικά στις 10, 11 και 12/02/2020 , όπως αυτό ορίζεται στη σελίδα 15 της με αρ. πρωτ. 6257/26-06-2019 Πρόσκλησης.

Με βάση την αξιολόγηση των απαιτούμενων προσόντων των υποψηφίων η Επιτροπή προχώρησε στη σύνταξη Προσωρινού Πίνακα Ενταξης, για ένταξη στο μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π.

Εφόσον οι Προσωρινοί τελικοί πίνακες καταστούν οριστικοί, μετά την άπρακτη παρέλευση πέντε (05) εργάσιμων ημερών από την επομένη της σχετικής ανάρτησης ή μετά από την απόρριψη των σχετικών ενστάσεων, η Επιτροπή ομόφωνα εισηγείται την ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά κατάταξης στον Πίνακα Ε, ως ακολούθως.

Δείτε την Απόφαση με τα ονόματα αναλυτικά

 Δείτε επίσης

Εκπαιδευτικό υλικό Παράλληλης Στήριξης
Θερινό Σχολείο Ειδικής Αγωγής στα Ιωάννινα από το Ιδρυμα Ωνάση
Μουσική και Αυτισμός: 8 Μαρτίου στον Πολυχώρο Μουσικής Βιβλιοθήκης Λίλιαν Βουδούρη
Κύκλος εργαστηρίων για άτομα με αυτισμό: Στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων
Δομή για άτομα με αυτισμό μετά τα 18: Τι σχεδιάζουν στη Μεσσηνία 

Δείτε ακόμη

Κρίσεις πανικού και άγχος-Σύγχρονες μορφές δυσφορίας στον πολιτισμό | Διάλεξη
Επίκαιρα Θέματα στη Παιδιατρική: Επιστημονική Ημερίδα στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια: Teach4Integration 2
Πανελλήνια Σχολική Ημέρα κατά της Βίας στο Σχολείο | Εγκύκλιος
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση