Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση: Πάνω από 6.000 έχει ζητήσει το Υπουργείο Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μόνιμοι διορισμοί στην εκπαίδευση: Πάνω από 6.000 έχει ζητήσει το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με δημοσίευμα της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ”.

Πάνω από 6.000 μόνιμους διορισμούς στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση έχει ζητήσει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με “ασφαλείς” πληροφορίες της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ“, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο kathimerini.gr.

Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως ο τελικός αριθμός των μόνιμων διορισμών, οι οποίοι σχεδιάζονται να πραγματοποιηθούν στην εκπαίδευση για το 2022-2023, θα αποφασιστεί στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού για το σύνολο των διορισμών στο Δημόσιο.

Για το θέμα των μόνιμων διορισμών

ο Υπουργός Εσωτερικών κος Μ. Βορίδης δήλωσε σε εκπομπή της ΕΡΤ, εχθές Τετάρτη 11.05.2022, πως οι διορισμοί στην εκπαίδευση θα είναι τόσοι όσους “ο εκπαιδευτικός χώρος δεν έχει δει όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα”.

Σε ερώτηση εκπαιδευτικού την οποία μετέφερε ο δημοσιογράφος, αναφορικά με το αν έχει εικόνα για τους 12.000 μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, τους οποίους έχει ζητήσει το Υπουργείο Παιδείας, ο κος Βορίδης απάντησε πως το νούμερο είναι ανακριβές μιας και το Υπουργείο Παιδείας έχει ζητήσει λιγότερους διορισμούς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε περιμένουμε τους μόνιμους διορισμούς, ο Υπουργός Εσωτερικών απάντησε πως τους περιμένουμε τώρα, καθώς η απόφαση είναι να προκύψει στον προγραμματισμό προσλήψεων, ο οποίος ξεκινάει από το Μάιο και θα καταλήξει τον Σεπτέμβριο.

“Αλλά η απόφαση ειδικά για το Υπουργείο  Παιδείας και Θρησκευμάτων θα είναι τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα”, συμπλήρωσε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Δείτε σχετικά

Βορίδης-διορισμοί εκπαιδευτικών: Το αμέσως επόμενο διάστημα ανακοινώνεται ο αριθμός 

Ζέτα Μακρή: Προχωράμε σύντομα σε νέους διορισμούς

Δείτε επίσης

Αιτήσεις voucher 200 ευρώ από σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου-Ανοιξε η πλατφόρμα 

Τελειόφοιτοι ειδικής αγωγής-Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Αποκλεισμός από Πίνακες λόγω μη έγκαιρης λήψης βεβαίωσης σπουδών 

Τι είπε το ΑΣΕΠ για τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών Προκηρύξεων: Ενημέρωση και για θέματα προϋπηρεσίας 

Αιτήσεις ΑΣΕΠ-ΟΠΣΥΔ: Ερωτήσεις και Απαντήσεις από το Υπουργείο Παιδείας 

Αίτηση ΑΣΕΠ Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 σε 12 βήματα από τον ΠΑΣΑΔ 

Παιδαγωγική επάρκεια ΕΕΠ με πτυχίο ΑΕΙ: Η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για την Προκήρυξη 2ΕΑ/2022

Αιτήσεις ΑΣΕΠ: Επισήμανση για Ψυχολόγους και Μεταπτυχιακά με συνάφεια στη Σχολική Ψυχολογία 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση