Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μόνιμοι και αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ 2019-20: Πίνακες-Στατιστικά στοιχεία-Συνολικός αριθμός υπηρετούντων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μόνιμοι και αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ 2019-20: Πίνακες με στατιστικά στοιχεία – Συνολικός αριθμός υπηρετούντων μελών, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μόνιμοι και αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ 2019-20

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανταποκρινόμενο σε σχετικό αίτημα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ απέστειλε Πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία μονίμων και αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για το 2029-20.

Οπως αναφέρει το έγγραφο

Σας αποστέλλουμε τους πίνακες με τα στατιστικά στοιχεία μονίμων και αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σε αρχείο excel με τα εξής φύλλα ανά πίνακα:

 1. Πίνακας μονίμων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ πριν από τη διαδικασία μετατάξεων και διορισμών

Τα στοιχεία αντλήθηκαν από το myschool στις 13/2/2020 και πρόκειται για το σύνολο των μονίμων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά κλάδο και ανά τύπο σχολικής μονάδας χωρίς να υπολογίζονται οι διορισμοί (ΦΕΚ 241/Γ΄/9-3- 2020) και οι μετατάξεις (ΦΕΚ 2464/Γ΄/31-12-2019) διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι οριστικές τοποθετήσεις σε ΣΜΕΑΕ.

 1. Πίνακας της απόφασης διορισμών (ΦΕΚ 241 Γ΄)

Ο στατιστικός πίνακας των 1040 διορισμών δίνεται ανά περιοχή διορισμού και ανά κλάδο, καθώς οι διορισθέντες δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα οριστικά σε κενές οργανικές θέσεις ΣΜΕΑΕ.

Επισημαίνεται ότι δεν περιλαμβάνονται στον πίνακα οι 10 διορισθέντες που είτε δεν ανέλαβαν υπηρεσία είτε έχουν λάβει παράταση ορκωμοσίας μέχρι τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους.

 1. Πίνακας της Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2464 Γ΄) μετατάξεων σε κλάδους ΕΕΠ.

Ο στατιστικός πίνακας των 11 μετατάξεων από εκπ/κους ΠΕ & ΔΕ σε μέλη ΕΕΠ, οι οποίοι επίσης δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα οριστικά σε κενές οργανικές θέσεις ΣΜΕΑΕ.

 1. Πίνακας ενεργών αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ

Τα στοιχεία αντλήθηκαν από το ΟΠΣΥΔ στις 10/6/2020 και πρόκειται για το σύνολο των αναπληρωτών μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ που απασχολούνταν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ, ανά Πρόγραμμα ΕΣΠΑ και ανά κλάδο.

Ο πίνακας έχει την πρώτη εκδοχή με το σύνολο των ενεργών αναπληρωτών και τη δεύτερη εκδοχή με την αφαίρεση αυτών που συνεχίζουν να υπηρετούν στη σχολική μονάδα ή ΚΕΣΥ στην οποία προσλήφθηκαν, αλλά διορίστηκαν και περιλαμβάνονται και στον αντίστοιχο πίνακα 2.

____________________

Δείτε αναλυτικά τους Πίνακες: Συνολικός αριθμός υπηρετούντων μελών ΕΕΠ & ΕΒΠ

____________________

Δείτε σχετικά

Στοιχεία υπηρετούντων ΕΕΠ και ΕΒΠ: Τα ζητά η ΠΟΣΕΕΠΕΑ από το Υπουργείο Παιδείας
Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών και ενημέρωση για την ανάληψη υπηρεσίας νεοδιόριστων ΕΕΠ-ΕΒΠ
Οριστικές τοποθετήσεις σε σχολεία νεοδιοριζόμενων-μετατιθέμενων-μετατασσόμενων μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ | Οδηγός
Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου ειδικών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας | Εγκύκλιοι
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

3 Σχόλια

 1. Παναγιώτης σε

  Καλημέρα, έχετε κάποια πληροφόρηση για τον αριθμό των αναπληρωτών για το ’20- ’21;
  Επίσης πότε θα γίνει η δήλωση προτιμήσεων;

  • Βασίλης Βούγιας σε

   Στα ίδια επίπεδα με πέρσι αφαιρουμένων των νεοδιορισθέντων ΕΕΠ-ΕΒΠ συν 3.000 περίπου ΚΛ και Ψθχολόγοι στα Γενικά σχολεία. Τον Αύγουστο κατά πάσα πιθανότητα η πρόσκληση.

 2. Ιωάννα Τσαρνα σε

  Είμαι στους πίνακες του ΕΒΠ όχι στους νεοδιορισθεους υπάρχει πιθανότητα να πάρουν αναπληρωτές και πως γίνεται η διαδικασία είναι η πρώτη φορά κι φοβάμαι να μην χάσω κάποια προθεσμία.

Γράψτε μία απάντηση