Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μόνιμους και αναπληρωτές καθηγητές στις λέσχες και τα πρατήρια του στρατού, ζήτησε η Ο.Λ.Μ.Ε.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη διεύρυνση της συμμετοχής και των μονίμων καθηγητών μαζί με τους αναπληρωτές στις λέσχες αξιωματικών και την είσοδο μονίμων και αναπληρωτών καθηγητών στα πρατήρια του Στρατού, ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Ρήγα, το Προεδρείο της Ο.Λ.Μ.Ε. κατά τη διάρκεια της συνάντησή τους.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός αφού είπε ότι δεν είναι αρνητικός στο αίτημα της Ο.Λ.Μ.Ε., εξέφρασε την δυσκολία εξυπηρέτησης τόσο μεγάλου αγοραστικού και πελατειακού όγκου από τις υπηρεσίες του Στρατού. Σημείωσε επίσης ότι μια τέτοια απόφαση θα οδηγούσε ίσως και άλλες υπαλληλικές ομάδες να ζητήσουν το ίδιο.

Επιπροσθέτως τόνισε πως θα διαβιβάσει τα αιτήματα και στον Αρχηγό του Στρατού, και ζήτησε ενδεικτικά νούμερα και στοιχεία από την Ομοσπονδία σχετικά με τον αριθμό των καθηγητών στις παραμεθόριες, νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές της χώρας , ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου να τα επεξεργαστούν και να δώσουν την καλύτερη δυνατή απάντηση.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση