Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

myschool-Καμία σχέση με Edupass: Eνημέρωση χρηστών και γονέων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

myschool-Καμία σχέση με Edupass-Eνημέρωση των χρηστών των σχολικών μονάδων και των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών, από το πληροφοριακό σύστημα.

Με ανακοίνωσή του το myschool, το ενιαίο πληροφοριακό σύστημα το οποίο έχει στόχο τη μηχανογραφική υποστήριξη των σχολικών μονάδων και των διοικητικών δομών της εκπαίδευσης στην Ελληνική επικράτεια, ενημερώνει τους χρήστες των σχολικών μονάδων και τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών πως το σύστημα myschool δε σχετίζεται με τη λειτουργία και την αξιοποίηση της εφαρμογής EDUPASS.

Υπενθυμίζει δε,

ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου govgr@mindigital.gr λειτουργεί για την τεχνική υποστήριξη των Διευθυντών/ντριών, Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων σχετικά με την πρόσβαση στην πλατφόρμα και όχι για ερωτήματα από γονείς/κηδεμόνες και μαθητές/τριες.

Η ανακοίνωση του myschool

Eνημερώνουμε τους χρήστες των σχολικών μονάδων και τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών πως το σύστημα myschool δε σχετίζεται με τη λειτουργία και την αξιοποίηση της εφαρμογής EDUPASS.

Λεπτομερείς οδηγίες για τη λειτουργία και χρήση της πλατφόρμας EDUPASS εκ μέρους των σχολικών μονάδων έχουν αποσταλεί με τη με αριθμ. πρωτ. 126523/ΓΔ4/07-10-2021 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου govgr@mindigital.gr λειτουργεί για την τεχνική υποστήριξη των Διευθυντών/ντριών, Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων σχετικά με την πρόσβαση στην πλατφόρμα και όχι για ερωτήματα από γονείς/κηδεμόνες και μαθητές/τριες.

Οι τελευταίοι μπορούν να ενημερωθούν κατά την είσοδό τους στην πλατφόρμα EDUPASS επιλέγοντας «Συχνές ερωτήσεις για σχολεία».

Δείτε επίσης

Δήλωση edupass: 6 ερωτήσεις και απαντήσεις-Ποιοι-πότε και πως την υποβάλλουν
Εγγραφο: edupass-δημιουργία θυρίδων από Διευθυντές σχολείων στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη
Οδηγίες χρήσης edupass.gov.gr για εκπαιδευτικούς-ΕΕΠ-ΕΒΠ-γονείς και κηδεμόνες | VIDEO
Οι αλλαγές που φέρνει η πλατφόρμα edupass.gov.gr σε μαθητές-εκπ/κούς-γονείς από Δευτέρα 1.11.2021
edupass.gov.gr-σχολικές μονάδες: Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία
edupass.gov.gr-έναρξη λειτουργίας: Καταχωρούνται εμβολιασμός, νόσηση, αποτέλεσμα τεστ
ΦΕΚ: Τροποποίηση απόφασης λειτουργίας εκπαιδευτικών δομών σε 10 σημεία
edupass.gov.gr-Πανεπιστήμια: Πως θα γίνονται οι δηλώσεις για εμβολιασμό-νόσηση-τεστ-Ερωτήσεις και απαντήσεις
Αρθρο 68-ν.4830/2021: edupass.gov.gr για έλεγχο προϋποθέσεων συμμετοχής στην εκπαιδευτική διαδικασία

Πριν φύγετε

 Διάταξη: Συνέπειες για μόνιμους και αναπληρωτές που δεν προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-τεστ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση