Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ναι στις Υπηρεσιακές Μεταβολές από το ΣτΕ: Συνεδριάζουν ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ-ΚΥΣΕΕΠ | Ανακοινώσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ναι στις Υπηρεσιακές Μεταβολές από το ΣτΕ: Συνεδριάζουν ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ-ΚΥΣΕΕΠ τις προσεχείς μέρες – Ανακοινώσεις Αιρετών ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ-ΚΥΣΕΕΠ.

Ναι στις Υπηρεσιακές Μεταβολές από το ΣτΕ

Σε ολοκλήρωση των Υπηρεσιακών Μεταβολών παρά τις απαγορεύσεις της προεκλογικής περιόδου αναφέρεται  Γνωμοδότηση της Τριμελούς Επιτροπής του άρθρου 28 παρ. 4 ν. 2190/1994 του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), στο οποίο αιτήθηκε την κατ’ εξαίρεση, από τις εκλογικές απαγορεύσεις, διενέργεια των πάσης φύσεως Υπηρεσιακών Μεταβολών εκπαιδευτικού προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης, με την έκδοση των απαραίτητων πράξεων/αποφάσεων, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με το υπ. αριθμ. πρωτ. 62SO7/E2/6-6-2O23 έγγραφό του.

Ετσι στο προσεχές διάστημα αναμένονται σχετικές συνεδριάσεις του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) για διευθέτηση πρώτα των Μετατάξεων και ακολούθως των Αποσπάσεων, (Οι Αποσπάσεις από περιοχή σε περιοχή θα πραγματοποιηθούν εντός μηνός Ιουλίου 2023, αφού πρώτα ζητηθούν τα λειτουργικά κενά από τις Διευθύνσεις και τα ΚΕΔΑΣΥ), των  μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), όπως αναφέρουν οι Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ Γεωργία Μπουλμέτη και Βασίλης Βούγιας.

Επίσης την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 θα συνεδριάσει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης(ΚΥΣΠΕ), σύμφωνα με Ανακοίνωση του Αιρετού Νίκου Φασφαλή και στο προσεχές διάστημα το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης(ΚΥΣΔΕ),  σύμφωνα με Ανακοίνωση του Αιρετού Θοδωρή Κατσωνόπουλου.

———————————–

Ανακοίνωση Αιρετού ΚΥΣΠΕ Φασφαλή Ν.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!!!

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Θέλω να σας ενημερώσω ότι, μετά απο την απόφαση του αρμόδιου τμήματος του Σ.Τ.Ε. να εξαιρεθούν από τις απαγορεύσεις του Νόμου λόγω εκλογών οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Δείτε τα Θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης ΚΥΣΠΕ εδώ

———————————–

Ανακοίνωση Αιρετού ΚΥΣΔΕ Κατσωνόπουλου Θ.

Εξαίρεση από το ΣτΕ για τις υπηρεσιακές μεταβολές (15.06.2023). Στο προσεχές διάστημα αναμένονται οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ και η έκδοση των σχετικών αποφάσεων. Πιο πιθανά προς το τέλος της άλλης εβδομάδας. Πρώτα αναμένονται οι αποσπάσεις σε φορείς και θα ακολουθήσουν οι ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ.

Δείτε σχετικά

Νέα εγκύκλιος αναστολής προσλήψεων και υπηρ. μεταβολών-ανάκλησης αδειών και αδειών εκλογών 25ης.06.2023 

Υπηρεσιακές μεταβολές-εκλογές 2023: Οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας μετά την απόφαση της επιτροπής του ΣτΕ 

Δείτε επίσης

Μετονομασίες Τμημάτων Eνταξης Α/θμιας και Β/θμιας λόγω συγχώνευσης και μετονομασίας σχολ. μονάδας υπαγωγής

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση