Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νέα ανακοινοποίηση Πίνακα ΠΕ11 ΕΑΕ ζητούν υποψήφιοι-Τι αναφέρουν για τους ΠΕ61 και ΠΕ71

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα ανακοινοποίηση Πίνακα ΠΕ11 ΕΑΕ ζητούν υποψήφιοι από το ΑΣΕΠ – “Ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου και για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ61 και ΠΕ71 οι οποίοι θα ζητήσουν αντίστοιχη μοριοδότηση για το 2ο μεταπτυχιακό τίτλο τους”.

Νέα ανακοινοποίηση Πίνακα ΠΕ11 ΕΑΕ ζητούν υποψήφιοι

Eπιστολή διαμαρτυρίας από τους ΠΕ11 EAE για λάθος στους Προσωρινούς Πίνακες της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 ΑΣΕΠ. Ζητούν ανακοινοποίηση των πινάκων των ΠΕ11 ΕΑΕ της 3ΕΑ/2022, διότι πέρα από τη δυσφορία των εκπαιδευτικών ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, ανοίγει ο ασκός του Αιόλου και για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ61 και ΠΕ71, οι οποίοι θα ζητήσουν αντίστοιχη μοριοδότηση για το 2ο μεταπτυχιακό τίτλο τους.

Ακολουθεί η επιστολή

Τη 1/8/22 πραγματοποιήθηκε η 1η ανάρτηση των πινάκων της 3εα/2022, οι οποίοι όμως λόγω λαθών αποσύρθηκαν και ανακοινοποιήθηκαν ορθώς την Πέμπτη 4/8/22.

Μόνο για τον κλάδο ΠΕ11 εαε έγινε ανακοινοποίηση στις 5/8/22.

Ο τελευταίος αυτός πίνακας περιέχει λάθη καθότι εσφαλμένα άτομα με 2 μεταπτυχιακά και κύρια ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή (απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ) μοριοδοτήθηκαν με 36 αντί για 28 μόρια (εδάφιο 4+5).

Σύμφωνα με το ΦΕΚ της 3εα/2022 στις σελίδες 1332 και 1333 στα κριτήρια κατάταξης αναγράφεται ξεκάθαρα ότι το σύνολο των μορίων που αφορά στα εδάφια 4+5 μπορεί να είναι μέχρι 28 μόρια (1ος μεταπτυχιακός τίτλος 20 μόρια – 2ος μεταπτυχιακός τίτλος Ή ειδικότητα Ειδική αγωγή μόνο για τους αποφοίτους ΤΕΦΑΑ 8 μόρια), μοριοδοτώντας έτσι ή το δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο ή το πτυχίο με κυρία ειδικότητα την ειδική αγωγή (εδάφιο 5).

Αυτό το λάθος του ΑΣΕΠ που έφερε ανακατάταξη στους πίνακες των ΠΕ11 προκάλεσε αναστάτωση, αγανάκτηση και μεγάλη δυσφορία στους λοιπούς εκπαιδευτικούς που θίγονται και οι οποίοι θα κινηθούν με κάθε νόμιμο μέσο έναντι αυτών για να αποκατασταθεί η αδικία και να ισχύσει η νόμιμη μοριοδότηση.

Παρακαλούμε όμως προβείτε άμεσα σε ανακοινοποίηση των πινάκων των ΠΕ11ΕΑΕ της 3εα/22, διότι πέρα από τη δυσφορία των εκπαιδευτικών ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου και για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ61 και ΠΕ71 οι οποίοι θα ζητήσουν αντίστοιχη μοριοδότηση για το 2ο μεταπτυχιακό τίτλο τους.

Αναμένουμε την άμεση ανακοινοποίηση του Πίνακα ΠΕ11 ΕΑΕ, όπου τα 2 μεταπτυχιακά και η κύρια ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή θα μοριοδοτούνται με 28 μόρια.

Δείτε επίσης

Λειτουργικά κενά εκπαιδευτικών ζητά το Υπουργείο Παιδείας, για προσλήψεις αναπληρωτών, έως 12.08 

Προσωρινοί Πίνακες: Ενδεικτικά βήματα όταν κάτι δεν πάει καλά | Οδηγός

Προσλήψεις από προσωρινούς πίνακες: Τι προβλέπεται, όταν θα εκδοθούν οριστικοί, για όσους δεν θα δικαιούνται πρόσληψη 

Πίνακας κλάδου ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής: Ορθή επανάληψη κύριου πίνακα Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 από το ΑΣΕΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση