Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νέα ενημέρωση για τις προσλήψεις αναπληρωτών: Που κατέληξε το Υπουργείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα ενημέρωση για τις προσλήψεις αναπληρωτών: Παρασκευή 21 Αυγούστου “τρέχει” το σύστημα – Πρώτα με την Ειδική Αγωγή και μετά με την Γενική – Τέλος επόμενης εβδομάδας “τρέχει” η παράλληλη.

Νέα ενημέρωση

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης του especial και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τα δεδομένα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών – Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το 2020 – 2021, έχουν ως εξής:

A) Την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 θα “τρέξει” το σύστημα για τις προσλήψεις αναπληρωτών, πρώτα με την Ειδική Αγωγή και μετά με την Γενική (αυτό κατά πάσα πιθανότητα).

B) Τέλος της επόμενης εβδομάδας θα “τρέξει” το σύστημα για τις προσλήψεις των αναγκών της παράλληλης στήριξης εκπαιδευτικών.

Γ) Οι διαδικασίες της Παράλληλης Στήριξης όσον αφορά στις προσλήψεις αναπληρωτών Σχολικών Νοσηλευτών (ΠΕ25) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) θα έχουν περατωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 21.08.2020 και ελπίζουμε να βρίσκονται εντός της Α Φάσης προσλήψεων.

Υπενθυμίζουμε πως
 • Ο συνολικός αριθμός προσλήψεων αναπληρωτών θα είναι grosso modo, όσο και ο περσινός και η κατανομή αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
 • Το τοπίο των διαδικασιών πρόσληψης αναπληρωτών είναι συνεχώς μεταβαλλόμενο, με ότι αυτό σημαίνει για την όποια αξιοπιστία των διάφορων πληροφοριών επί του θέματος.

 Δείτε επίσης

Ανοιγμα σχολείων 2020-21: Απουσίες-Μεταφορές-Ειδικά Σχολεία-Μάσκες-Τηλεκπαίδευση-Πανεπιστήμια
Προσλήψεις αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ ανά Διεύθυνση Εκπ/σης για το 2019-20: Πίνακες του Υπ. Παιδείας όπως κοινοποιήθηκαν στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ
Ενημερωτικό ΠΑΣΑΔ: Προγραμματισμός προσλήψεων-ΖΕΠ-Κενά

Δείτε ακόμη

Λειτουργία σχολικών μονάδων: Με το σύνολο των μαθητών-εκτεταμένη χρήση μάσκας-διαφορετικά διαλείμματα-Ανακοίνωση ΥΠΑΙΘ
Εγκύκλιος μέτρων περιορισμού κορονοϊού στο Δημόσιο: Τηλεργασία-back office-μάσκα σε υπηρεσίες-3 ωράρια λειτουργίας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

4 Σχόλια

 1. Πέτρος Αναστασίου σε

  Το Β που ακριβώς το είδατε; Γτ παραπληροφορειτε τον κόσμο;

   • ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ σε

    Προσωπικα δεν καταλαβαινω τι νοημα έχει η πληροφορηση μιας διαφενομενης αδικιας. Απο τους αιρετους θα περιμενα να ενεργησουν πιο δυναμικα. Ή μήπως μονο στο μυαλλο μου ειναι η καταστρατηγηση πινάκων; Ανθρωπους να στελνονται εκτος του τοπου κατοικιας τους με τους επομενους σε μορια μεσω της παραλληλης να καθονται στην οικογενεια τους.Εκτος αν οι αιρετοι δεν εχουν στις αρμοδιοτητες τους να διεκδικουν για τους αναπληρωτες. Ωστοσο και μια διαμαρτυρια απο μέρους τους θα ηταν πιο χρησιμη απο μια απλη αναφορά στη απαραδεχτη κατασταση που επικρατει φετος.

  • Βαγγελης Φούκας σε

   Κ. Βουγια πιστευετε οτι θα γινει η παραλληλη των εκπαιδευτικων στην Α φαση ;

Γράψτε μία απάντηση