Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νέα Επίκαιρη Ερώτηση για παράβολο: Στη Βουλή από το ΜέΡΑ25 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα Επίκαιρη Ερώτηση για παράβολο: Από το ΜέΡΑ25 και τη Βουλευτή Αγγελική Αδαμοπούλου – Αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή με την Υπουργό κα Κεραμέως.

Νέα Επίκαιρη Ερώτηση

Και άλλη Επίκαιρη Ερώτηση, η οποία αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή, κατατέθηκε από την Βουλευτή Αγγελική Αδαμοπούλου του ΜέΡΑ25 και αφορά στην απόρριψη υποψηφίων Προκηρύξεων 1ΕΑ, 2ΕΑ και 3ΕΑ ΑΣΕΠ λόγω μη καταβολής αντιτίμου παροβόλου ύψους 3 ευρώ.

Το θέμα της Επίκαιρης Ερώτησης είναι: “Απόρριψη υποψηφίων διαγωνισμού Α.Σ.Ε.Π. 9 (προκηρύξεις 1ΕΑ, 2ΕΑ και 3ΕΑ) για την πλήρωση κενών θέσεων προσωπικού στην ειδική αγωγή λόγω μη καταβολής αντιτίμου παροβόλου ύψους 3 ευρώ”.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία της Επίκαιρης Ερώτησης

Αριθμός:
282

Τύπος:
Επίκαιρες Ερωτήσεις

Συνοδος / Περίοδος:
Α’ Σύνοδος ΙΗ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (Θ΄ Αναθεωρητική – ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)

Θέμα:
Απόρριψη υποψηφίων διαγωνισμού Α.Σ.Ε.Π. 9 (προκηρύξεις 1ΕΑ, 2ΕΑ και 3ΕΑ) για την πλήρωση κενών θέσεων προσωπικού στην ειδική αγωγή λόγω μη καταβολής αντιτίμου παροβόλου ύψους 3 ευρώ.

Κόμμα:

ΜέΡΑ25

Ημερομηνία:
03/12/2019

Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
03/12/2019

Καταθέτοντες:

Αδαμοπούλου Αθανασίου Αγγελική

Υπουργεία:

Παιδείας και Θρησκευμάτων

 

Δείτε την Επίκαιρη Ερώτηση όπως κατατέθηκε στη Βουλή

_____________________

Να υπενθυμίσουμε πως συζητήθηκαν τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 στη Βουλή, μεταξύ άλλων, η Ερώτηση για την κατανομή και το χρονοδιάγραμμα των διορισμών καθώς και η Ερώτηση για το παράβολο των Προκηρύξεων ΑΣΕΠ.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:
Η με αριθμό 1065/3-10-2019 Ερώτηση της Βουλευτού Ιωαννίνων του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυρίας Μερόπης Τζούφη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Xρονοδιάγραμμα διορισμών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, σύσταση οργανικών θέσεων, κατανομή ανά κλάδο και ειδικότητα και κάλυψη κενών» και
Η με αριθμό 257/26-11-2019 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Α’ Αθηνών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κυρίας Λιάνας Κανέλλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: « Αδικίες που διαπιστώνονται με την ανακοίνωση των προσωρινών πινάκων της Ειδικής Αγωγής».
Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε

_______________

Δείτε επίσης

Απαντήσεις στη Βουλή: Διορισμοί Γενικής το 2020, επίκειται ΚΥΑ κατανομής, το παράβολο θέμα ΑΣΕΠ
Ζαχαράκη για παράβολο: Ανεξάρτητη αρχή το ΑΣΕΠ-Διετές το κλείδωμα των Πινάκων
Μήνυμα Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Αίτημα ΔΟΕ για συνάντηση με Υπουργό Εσωτερικών για το παράβολο και άλλα θέματα
Συνέντευξη Υπουργού Παιδείας: Δεκέμβριο διορισμοί – Στο ΑΣΕΠ οι της Γενικής – Αλλαγές στις Δομές
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση