Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νέα προκήρυξη ειδικής αγωγής: Αναφορά στη Βουλή για το χρονοδιάγραμμα έκδοσης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα προκήρυξη ειδικής αγωγής: Αναφορά στη Βουλή για το χρονοδιάγραμμα έκδοσης-Επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ).

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή επιστολή του ΠΑΣΑΔ προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ κος Ανδρέας Πουλάς σχετικά με την αναμενόμενη νέα προκήρυξη της Ειδικής Αγωγής

Αναλυτικά η Αναφορά και η επιστολή του ΠΑΣΑΔ

Αθήνα, 29 Δεκεμβρίου 2021

Προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως

Θέμα: «Χρονοδιάγραμμα έκδοσης νέας προκήρυξης στην Ειδική Αγωγή»

Κυρία Υπουργέ,

Σας καταθέτω επιστολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων με την οποία ζητούν ενημέρωση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα έκδοσης της νέας προκήρυξης για την Ειδική Αγωγή.

Ειδικότερα,

όπως αναφέρουν στην επιστολή οι πίνακες κατάταξης της Ειδικής Αγωγής που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ τον Ιούνιο του 2020 ισχύουν έως τη λήξη του τρέχοντος έτους.

Για τον λόγο αυτό το σχολικό έτος 2022-2023

θα χρειαστεί να υπάρξουν καινούργιοι αξιολογικοί πίνακες κατάταξης στην Ειδική Αγωγή και βασική προϋπόθεση για την κατάρτιση τους αποτελεί η έγκαιρη έκδοση νέα προκήρυξης προκειμένου να γίνει εκ νέου κατάθεση δικαιολογητικών ή/και επικαιροποίηση των στοιχείων των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Με αυτόν τον τρόπο

οι νέοι πίνακες κατάταξης θα είναι έτοιμοι πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς γεγονός που αποτελεί απαραίτητο παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ο βουλευτής

Ανδρέας Πουλάς

Δείτε σε μορφή pdf την Αναφορά με την επιστολή του ΠΑΣΑΔ

Δείτε σχετικά
Αίτημα για έγκαιρο άνοιγμα των πινάκων Ειδικής Αγωγής το τρέχον σχολικό έτος απεστάλη στο Υπουργείο Παιδείας
Πριν φύγετε

Τα 5 νέα μέτρα πριν το lockdown: Παράταση σχολικών διακοπών μια εβδομάδα-Τηλεργασία άνω του 50%

Κεραμέως-σχολεία: Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία συζήτηση για εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Τηλεργασία στο Δημόσιο: Πως θα οργανωθεί-Σε διαβούλευση το έργο “Εισαγωγή του Μοντέλου της Τηλεργασίας στο Δημόσιο”

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση