Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νέες οδηγίες για τηλεκπαίδευση στα σχολεία μετά την κήρυξη της γενικής αργίας-Τι θα γίνει με τα σελφ τεστ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέες οδηγίες για τηλεκπαίδευση στα σχολεία μετά την κήρυξη της γενικής αργίας-Τι θα γίνει με τα σελφ τεστ-Ανακοίνωση του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ κου Α. Κόπτση. 

Σε νέα ανακοίνωση προέβη ο Γ.Γ. Α΄θμιας, Β΄θμιας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κος Α. Κόπτση για την Τηλεκπαίδευση στα σχολεία, σε συνάρτηση με την κήρυξη γενικής αργίας αύριο Τρίτη 25.01, στην Περιφέρεια Αττικής, στη Βοιωτία, στην Εύβοια, στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, όπως ανακοίνωσε ο κος Χρήστος Στυλιανίδης, Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία “Ελπίς” κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, η οποία πλήττει με σφοδρότητα τη χώρα.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση του κου Κόπτση
  1. Αύριο Τρίτη 25.01 δεν θα πραγματοποιηθεί Τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξ αιτίας της κακοκαιρίας.
  2. Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
  3. Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία.
  4. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.
Αναλυτικά η Ανακοίνωση του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

-Λόγω της κήρυξης γενικής αργίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 25/1, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

-Σελφ τεστ δεν θα διενεργηθούν αύριο στις περιοχές με κλειστά σχολεία. Θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για το πρόγραμμα διενέργειας σελφ τεστ αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές αυτές.

Δείτε σχετικά

Αργία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα Τρίτη 25.01 σε Αττική-Εύβοια-Βοιωτία-Κρήτη-Κυκλάδες 

Δείτε επίσης
Δείτε ακόμη
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση