Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νέες οργανικές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου: Η εισήγηση του Διευθυντή Μ. Μπελαδάκη | Πίνακας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέες οργανικές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου: Η εισήγηση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Κρήτης κου Μανώλη Μπελαδάκη – Η Ανακοίνωση με τον Πίνακα των νέων οργανικών θέσεων.

Νέες οργανικές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου Κρήτης κος Μανώλης Μπελαδάκης εισηγήθηκε την ίδρυση νέων οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου και ακολούθως μπορείτε να δείτε τη σχετική Ανακοίνωση της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου με τον Πίνακα των νέων οργανικών θέσεων.

Η Ανακοίνωση

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ Μανώλης Μπελαδάκης εισηγήθηκε την ίδρυση νέων οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου.

Το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού, με έγγραφό του, αιτήθηκε από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εισήγηση για τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων, όπως αυτές προκύπτουν από τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΣΜΕΑΕ την τελευταία τριετία (Σχολικά έτη: 2021-2022-2023-2024).

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Μανώλης Μπελαδάκης, λαμβάνοντας υπόψιν τις αυξημένες ανάγκες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου σε όλους τους κλάδους, εισηγήθηκε τη σύσταση των παρακάτω οργανικών θέσεων:

Σε δήλωσή του ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ Μανώλης Μπελαδάκης: αναφέρει:

«Πιστεύουμε ότι οι νέες υπό ίδρυση οργανικές θέσεις, εφ’ όσον ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα συμβάλουν στην αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης για τους μαθητές/μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποδεικνύει την ευαισθησία του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού το οποίο, στοχεύοντας στην βελτίωση της δυναμικής της εκπαίδευσης, διασφαλίζει νέες θέσεις εργασίας σε εκπαιδευτικούς».

Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

Δείτε επίσης

Πάνω από 51.000 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ έως 10.01.2024 | Στοιχεία ΥΠΑΙΘΑ 

Ολες οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ

Πιερρακάκης για νέους διορισμούς: Περισσότεροι από συνταξιοδοτήσεις-Στόχος πολλές θέσεις αναπληρωτών να γίνουν μόνιμες 

Το νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπαίδευση κατατέθηκε στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση 

Η Εγκύκλιος για απουσίες μαθητών λόγω κορονοϊού-Εγγραφο για μέτρα προστασίας από λοιμώξεις 

Εργατικά ατυχήματα εκπαιδευτικών: Η ΔΟΕ ζητά να μην υπάρξει περικοπή σε μισθό και προϋπηρεσία

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση