Σάββατο, 26 Απριλίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας: Συγκροτήθηκε σε σώμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας: Συγκροτήθηκε σε σώμα, μετά από συνεδρίαση, το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024 – Ανακοίνωση.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας σε συνεδρίαση που πραγματοποίησε το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024 στη Θεσσαλονίκη, μετά από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 27, 28, 29 Ιανουαρίου 2024, δια ζώσης.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Συλλόγου με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

Θεσσαλονίκη, 05/02/2024

Αρ. Πρωτ: 01

Πληροφορίες: email: seepeakm@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 03 Φεβρουαρίου 2024, συνήλθε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο προήλθε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 27, 28, 29 Ιανουαρίου 2024, δια ζώσης, με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση προκύπτει το παρακάτω Διοικητικό Συμβούλιο:

Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Πρόεδρος: Αρβανίτη Τριανταφυλλιά (Φούλη)

Αντιπρόεδρος: Βουλιώτης Χρήστος

Γραμματέας: Ελένη Τσαγρή (Λένα)

Ταμίας: Μπαξεβάνη Άννα

Μέλος: Γεωργίου Γεωργία

Αναπληρωματικά

Μέλη Κοκκίνης

Νικόλαος Βίγλη Ειρήνη

Το νέο ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ευχαριστεί όλα τα μέλη του Συλλόγου για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους και δεσμεύεται να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων Δ.Σ., συστηματικά και αγωνιστικά, προς όφελος όλων των συναδέλφων ΕΕΠ-ΕΒΠ.

____________________

Οι εκλογές του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας

Στις εκλογές ψήφισαν συνολικά 204 μέλη για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου και για αντιπρόσωποι για την ΠΟΣΕΕΠΕΑ, ενώ για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την ΕΔΟΘ ψήφισαν 129 μέλη.

Από τη διενέργεια των αρχαιρεσιών του ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

  • Για το διοικητικό συμβούλιο το Ενιαίο ψηφοδέλτιο ΕΕΠ – ΕΒΠ πήρε 143 ψήφους καταλαμβάνοντας 4 έδρες, ενώ η Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΕΠ/ΕΒΠ πήρε 51 ψήφους και κατέλαβε 1 έδρα.
  • Για αντιπροσώπους του ΣΕΕΠΕΑ Κ.Μ. στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ, το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο πήρε 136 ψήφους εκλέγοντας 7 αντιπροσώπους, ενώ η Αγωνιστική Συσπείρωση πήρε 58 ψήφους εκλέγοντας 3 αντιπροσώπους.
  • Για αντιπρόσωπους για την ΕΔΟΘ, το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο πήρε 44 ψήφους και καταλαμβάνει 1 έδρα, ενώ η Αγωνιστική Συσπείρωση 85 ψήφους και καταλαμβάνει 2 έδρες.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής: Συγκροτήθηκε σε σώμα 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΒΕΠΕΑ Θεσσαλίας και οι Αντιπρόσωποι στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ 

Αποτελέσματα εκλογών ΣΕΕΠΕΑ Αττικής 2024: Ποιοι εκλέγονται στο Διοικητικό Συμβούλιο – Αντιπρόσωποι ΠΟΣΕΕΠΕΑ 

ΣΕΕΠΕΑ Δυτικής Ελλάδας: Γενική Συνέλευση και εκλογές | Ανακοίνωση 

Αιτήσεις για Β1 Επίπεδο ΤΠΕ: 29.01 έως 08.02 Α Φάση – 12 έως 16.02.2024 Β Φάση 

Οδηγίες αξιολόγησης προσωπικού ΚΕΔΑΣΥ-ΕΔΥ και για το πεδίο Α2 των σχολ. μονάδων και για το Α των ΚΕΔΑΣΥ-ΕΔΥ

Υπουργείο Παιδείας: Δεν αναφέρεται στη νομοθεσία η δυνατότητα βελτίωσης θέσης ή αμοιβαίας μετακίνησης αναπληρωτών 

Ειδικά σχολεία Κρήτης: Τι είπε ο Αν. Υπ. Εσωτερικών για τις ελλείψεις στις κτηριακές υποδομές

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply