Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νεοδιόριστοι-μισθοδοσία 2023: Τα καθαρά ποσά-Αυξημένες κρατήσεις ΜΤΠΥ | Πίνακες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεοδιόριστοι-μισθοδοσία 2023: Τα καθαρά ποσά-Αυξημένες κρατήσεις ΜΤΠΥ – Πίνακες και ενημερωτικό σημείωμα από τον εκπαιδευτικό-ΠΕ70 Λάμπρο Σιδερά.

Νεοδιόριστοι-μισθοδοσία 2023

Ενημερωτικό σημείωμα για τη μισθοδοσία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών 2023 κοινοποίησε ο εκπαιδευτικός-ΠΕ70 Λάμπρος Σιδεράς.

Ακολουθεί το Ενημερωτικό Σημείωμα

Νεοδιόριστοι 2023: Αυξημένες κρατήσεις ΜΤΠΥ νέοι διορισμοί: Για 12 μήνες οι νεοδιόριστοι 2023 θα έχουν αυξημένες κρατήσεις.

Οι κρατήσεις αυξάνονται ανάλογα με το ΜΚ. Παράδειγμα για ΜΚ1 οι κρατήσεις στο σημείωμα μισθοδοσίας είναι: ΜΤΠΥ νέοι διορισμοί 91 ευρώ. Μερικές διευθύνσεις ξεκινούν τις κρατήσεις από τον Αύγουστο με Μκ1 δηλαδή 91 ευρώ και αργότερα όταν γίνει αναγνώριση προϋπηρεσίας κρατάνε τη διαφορά (Παράδειγμα στο ΜΚ4 οι κρατήσεις ΜΤΠΥ νέοι διορισμοί είναι 105,75 ). Άλλες διευθύνσεις θα ξεκινήσουν αργότερα τις κρατήσεις ΜΤΠΥ. Βασικα όλες όμως (με βάση αυτό που έγινε πέρυσι) θα πρέπει μέχρι τον επόμενο Αύγουστο να τελειώσουν τις αυξημένες κρατήσεις.

Για τα καθαρά ποσά στα ΜΚ για το πρώτο έτος δείτε τον πίνακα: 

Νεοδιόριστοι α’έτος: πληροφορίες για μισθοδοσία: Χωρίζεται σε δύο ισόποσα τμήματα (δεκαπενθήμερα) και η πληρωμή γίνεται κάθε μήνα από Ενιαία αρχή Πληρωμών(ΕΑΠ) στις ημερομηνίες 13 και 27.Πρακτικά τα χρήματα φαίνονται στους λογαριασμούς κάθε 12 του μηνός απόγευμα και κάθε 26 του μηνός απόγευμα. Αν τύχει σε αυτές τις ημερομηνίες να είναι αργία ή Σαβ-ΚΥΡ, η Ενιαία αρχή(ΕΑΠ) πληρώνει την προηγούμενη εργάσιμη. Η πρώτη πληρωμή(εάν γίνει όπως πέρυσι) θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου(26) και θα είναι από την ανάληψη μέχρι και το πρώτο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου. Θα είναι μαζεμένο ένα καλό ποσό. Το ΜΚ θα είναι το 1+επίδομα παιδιών μέχρι την αναγνώριση της προϋπηρεσίας(ανάλογα την διεύθυνση).Δείτε εδώ τα καθαρά ποσά για πρώτο έτος:

(Για τους νεοδιόριστους 2022 οι αυξημένες κρατήσεις σταματάνε τώρα τον Αύγουστο 2023 και από Σεπτέμβριο ή από Οκτώβριο (αναδρομικά) θα είναι χωρίς αυξημένες κρατήσεις η μισθοδοσία:

Δείτε εδώ

Δείτε σχετικά

Μισθοδοσία μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ: Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις 

Νέο μισθολόγιο 2024: Οι αυξήσεις στα καθαρά ποσά εκπ/κών, στελεχών, νεοδ/των, αναπληρωτών-Πίνακες/Διαγράμματα 

Πριν φύγετε

Οδηγός εκπαιδευτικού 2023-24: Ολα όσα αφορούν στους μόνιμους, νεοδιόριστους και αναπληρωτές 

Οδηγός ΕΕΠ-ΕΒΠ 2023-24: Ιστορική διαδρομή-προσλήψεις-διορισμοί-καθηκοντολόγια-νομοθεσία

Οδηγός νέου αναπληρωτή: Γενικές οδηγίες-Πριν και μετά την πρόσληψη-Προς την απόλυση 

Νεοδιόριστοι 2023-24: Ολα όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι διορίζονται-Της Γ. Μπουλμέτη και του Β. Βούγια 

Καθηκοντολόγια εκπαιδευτικών Παράλληλης Στήριξης-Ειδικών Σχολείων-Τμημάτων Ενταξης 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση