Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νέος Διευθυντής Ειδικής Αγωγής ο Χαράλαμπος Παπαϊωάννου | Βιογραφικό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέος Διευθυντής Ειδικής Αγωγής ο Χαράλαμπος Παπαϊωάννου με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, στη θέση του παραιτηθέντος Διευθυντή ΕΑΕ, για λόγους υγείας, εκπαιδευτικού ΠΕ 70 Ιωάννη Ζυμβρακάκη-Το Βιογραφικό του νέου Διευθυντή.

Ο εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70 Χαράλαμπος Παπαϊωάννου είναι ο νέος Διευθυντής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στη θέση του παραιτηθέντος Διευθυντή ΕΑΕ, για λόγους υγείας, εκπαιδευτικού ΠΕ 70 Ιωάννη Ζυμβρακάκη.

Θα παραμείνει στη θέση του Προϊσταμένου

της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, έως να περατωθεί η διαδικασία πλήρωσης της εν λόγω θέσης ευθύνης, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Ο κος Χαράλαμπος Παπαϊωάννου

ήταν τοποθετημένος Διευθυντής Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α Αθήνας από τις 13.8.2020 και διατελεί αναπληρωματικό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ).

Είναι εκπαιδευτικός ΕΑΕ,

μετεκπαιδευθής στο M.D.D.E. M.Sc. Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Παιδοψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Διδάκτωρ Παιδαγωγικών Επιστημών και μέλος ΕΕΚΨΥ και Εταιρείας ΔΕΠΥ.

Ο κος Παπαϊωάννου διετέλεσε

Διευθυντής Ειδικής Αγωγής στο ΥΠΑΙΘ και επί Υπουργίας Ευρυπίδη Στυλιανίδη το 2008, καθώς και Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης Παμμακάριστου.

Από πλευράς μας ευχόμεθα καλή επιτυχία στο έργο του.

Θερμές ευχαριστίες στον Γιάννη Ζυμβρακάκη για την άψογη και άκρως αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε.

Δείτε επίσης

Υπουργείο Παιδείας-Απόφαση Αρχή Προστασίας Δεδομένων: Εσφαλμένες παραδοχές που υπόκεινται σε δικαστική κρίση
Επιπλήξεις για τα προσωπικά δεδομένα της Τηλεκπαίδευσης στο ΥΠΑΙΘ από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων
ΣΥΡΙΖΑ: Μονόδρομος η παραίτηση της Υπουργού Παιδείας μετά την πλήρη αποκάλυψη του σκανδάλου Cisco

Δείτε ακόμη

Πρόσκληση μόνιμων διορισμών Προκηρύξεων 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020: ΤΕ01.19, 02.01, 02.02, ΤΕ16, ΔΕ02.01, 02.02
Σε αργία τέθηκε το στέλεχος εκπαίδευσης στο οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό

Πριν φύγετε

Χορήγηση παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας-ΠΜΣ “Σχολική Ψυχολογία” του ΑΠΘ
Αδειες νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Πόσες δύναται να χορηγηθούν έως το τέλος του 2021 | Εγγραφο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση