Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νέος Διευθυντής ΕΑΕ-Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ο Ιωάννης Μπουσδούνης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέος Διευθυντής ΕΑΕ – Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ο Ιωάννης Μπουσδούνης, στη θέση του Χαράλαμπου Παπαϊωάννου, με Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Νέος Διευθυντής ΕΑΕ

Στη θέση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), μετά την αποχώρηση του κου Χαράλαμπου Παπαϊωάννου, τοποθετήθηκε ο κος Ιωάννης Μπουσδούνης, εκπαιδευτικός ΠΕ70 Δασκάλων, έως σήμερα Προϊστάμενος του 2ου ΚΕΔΑΣΥ Γ΄ Αθήνας, με Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Απόφαση τοποθέτησης

Απόσπαση Εκπαιδευτικού στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Κεντρική Υπηρεσία), ο οποίος υπηρετεί ως Στέλεχος Εκπαίδευσης και τοποθέτησή του σε θέση Προϊσταμένου Διεύθυνσης.

Η Απόφαση τοποθέτησης ισχύει για όλο το χρονικό διάστημα, κατά το οποίο ο αποσπασμένος εκπαιδευτικός διατηρεί την ιδιότητα του στελέχους εκπαίδευσης, βάσει της οποίας έχει αποσπαστεί και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31.08.2023.

Ο εν λόγω εκπαιδευτικός επανέρχεται στη θέση του, ως Στέλεχος Εκπαίδευσης, αν για οποιονδήποτε λόγο παύσει να ασκεί τα καθήκοντα της θέσης ευθύνης για την κάλυψη της οποίας έχει αποσπαστεί.

Η δαπάνη μισθοδοσίας του θα βαρύνει την οργανική του θέση.

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση τοποθέτησης του Ιωάννη Μπουσδούνη ΕΔΩ

Σύντομο βιογραφικό του Ιωάννη Μπουσδούνη

Ο Ιωάννης Μπουσδούνης είναι δάσκαλος στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση την οποία γνωρίζει πολύ καλά καθώς την υπηρετεί για 24 χρόνια από διάφορες θέσεις (Τμήμα Ένταξης, ΚΔΑΥ-ΚΕΔΔΥ-ΚΕΣΥ, Δ/ντής Ειδικού Σχολείου για μαθητές με κινητική αναπηρία) και είναι Προϊστάμενος του 2ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Γ΄ Αθήνας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις «Επιστήμες Αγωγής – Εκπαιδευτική Τεχνολογία» και Επιμορφωτής Β΄ Επιπέδου στο έργο «Επιμόρφωση Εκπ/κών στη χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διδακτική διαδικασία».

Διαθέτει πλούσια επιμορφωτική δράση σε προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών σε θέματα ειδικής εκπαίδευσης ή/και νέων τεχνολογιών, έχοντας διδάξει σε επιμορφωτικά προγράμματα του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του ΙΤΥΕ – Διόφαντος και του ΙΕΠ.

Δείτε επίσης

Πως θα λειτουργήσουν τα σχολεία Α/θμιας, Β/θμιας και ΕΑΕ για το σχ. έτος 2022-23 | Εγγραφο 

Πρωτόκολλο κορονοϊού 2022-23 για σχολεία και δομές εκπαίδευσης | ΦΕΚ 

Κεραμέως-νέα σχολική χρονιά 2022/23: Πρόγραμμα πανελλαδικών, ημερομηνίες Πειραματικών/Πρότυπων και άλλα ορόσημα 

Πότε θα λήξουν τα μαθήματα το 2023-Το Πρόγραμμα εξετάσεων όπως ανακοινώθηκε από το ΥΠΑΙΘ

Γονείς στον αγιασμό: Τι θα ισχύσει την πρώτη ημέρα στο σχολείο με τα μέτρα covid 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση