Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νοιαζόμαστε: Για το έργο των οργανώσεων προσφοράς-Γραμματεία ΑμεΑ Ν.Δ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νοιαζόμαστε: Για το έργο των οργανώσεων προσφοράς-Στηρίζουμε το έργο και την προσφορά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή-Γραμματεία ΑμεΑ Νέας Δημοκρατίας.

Νοιαζόμαστε
Εταιρεία προστασίας σπαστικών/πόρτα ανοιχτή – Νοιαζόμαστε

Νοιαζόμαστε για το έργο των οργανώσεων προσφοράς

Στείλε και εσύ την προσφορά σου

Στηρίζουμε το έργο και την προσφορά της Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή και συμβάλλουμε στην κατασκευή της δεύτερης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάνδη» με στόχο να προσφέρει προστασία, φροντίδα και οικογενειακή θαλπωρή σε άτομα με βαριά αναπηρία που, λόγω δυσμενών οικογενειακών συνθηκών και την γήρανση των γονέων τους, δεν μπορούν να διαμείνουν πλέον στις οικίες τους.

Δωρεές μπορούν να γίνουν στους ακόλουθους λογαριασμούς:

ALPHA BANK IBAN: GR17 0140 1190 1190 0200 2008 641

EUROBANK IBAN: GR45 0260 0190 0005 4020 0627 340

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR85 0110 0820 0000 0824 8000 013

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.eps-ath.gr

Γραμματεία Ατόμων με Αναπηρία

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

______________________

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

ιδρύθηκε το 1972 για να καλύψει ένα κενό και να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανάγκη σε ό,τι αφορά στην πρόνοια για τους ανθρώπους με εγκεφαλική παράλυση στον τόπο μας.

Στόχος της ήταν πάντα η ανάπτυξη πολυποίκιλων δραστηριοτήτων για την προαγωγή των συμφερόντων των ανθρώπων με κινητικές αναπηρίες.

Το καταστατικό της Εταιρείας καθόρισε σαφείς, ευέλικτους και ευρείς σκοπούς που όλοι αποβλέπουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση.

Το πνεύμα των ιδρυτών χαρακτηρίζει έως σήμερα όλη τη δουλειά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Στην ίδρυση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ο πρώτος Πρόεδρος του Δ.Σ. αείμνηστος Σπύρος Δοξιάδης καθόρισε, με την χαρακτηριστική του σαφήνεια, ποιες κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να είναι οι πρωταρχικές ευθύνες και αρχές της νέας οργάνωσης.

Δείτε επίσης

Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας: Παραδόθηκαν κάρτες μαθητών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας
ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης TV: Tα Special Souls αναπολούν και ανοίγουν τη σελίδα των… Retro Stories
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση